131019098
19 Mart 2024, Salı

DELİCAN: "2017 YATIRIM VE HİZMET YILI OLACAK"

2 Ocak 2017, Pazartesi 06:09

     


AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; 2017 yılına dair hedeflerini açıkladığı bir mesaj yayımladı. Delican; sancılı, büyük deneyimlerle dolu tarihi bir yılın geride kaldığına dikkat çektiği mesajında; 2017 hedefleri için; “ 2017’de de, terörün karşısında, mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz. Hainin ve katilin hesabını keseceğimiz, halka hizmeti ve yatırımları hızlandıracağımız bir yıl olacak” diye konuştu. Başkan Delican’ın mesajı şöyle:

Terörün karşısında, mazlumun yanında olmaya devam…

Türkiye, 2016 yılında ekonomik ve sosyal alanda reform niteliği taşıyan adımlar atarken, hedeflerini büyütürken; tarihi bir ihanetle karşılaştı. 15 Temmuz darbe girişimi; komşularımız ve mazlum halkların üzerinden ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ve terörün kanlı yüzü; hepimizin içini yakan ve bir o kadar da mücadele azmimizi ve birliğimizi perçinleyen sancılı bir yıl geçirmemize neden oldu. Çok şükür ki; vatan topraklarımızın üzerinde uçuşan akbabalara milletimizle birlikte en büyük cevabı verdik. 2017 yılında da bu birlik ve beraberliği koruyarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Terörün karşısında olmaya, hangi elle ve güçle yaratılmış olursa olsun; FETÖ’sü, DEAŞ’ı, DHKP-C’si hiç fark etmez; insanlığın ve ülkemiz üzerinden ellerini çekene kadar durmayacağız. Dünyaya başkaldırarak bağımsızlık mücadelesi vermiş kahraman bir tarihin emanetçileri olarak; hedeflerimize ulaşmamıza hiçbir düşmanın engel olmasına izin vermeyeceğiz. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız.

Maddi ve manevi değerlerimiz; en büyük gücümüzdür. Bu topraklar; birbirinden farklı kültürlerin iç içe yaşadığı, saygı ve sevginin esas alındığı muhteşem bir geçmişe sahip. Bizim; din, dil, ırk farklılıklarına dayanan bir bakış açımız hiçbir zaman olmadı, olamaz. Bizim felsefemiz; hak yolunda, halka hizmet ve kardeşlikten doğmuştur. Köklü bir geleneğin mensuplarıyız. Her zaman olduğu gibi; zalimin karşısında, mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz.

Büyümemize engel olamayacaklar…

Türkiye; son 14 yılda çok önemli işler başardı. AK Parti olarak; vatandaşlarımızın bizlere duyduğu güveni, teveccühünü boşa çıkarmayacak reformlara imza attık. Ekonomiden sağlığa, eğitimden iş güvenliğine kadar pek çok alanda yapısal dönüşüm reformları gerçekleştirdik. Neredeyse; 8 yıldır yaşanan küresel krizin ortasında ayakta kalmayı ve büyüme hedeflerimizi gerçekleştirmeyi başardık. Bugün ve yarın da dayatılan krizlerin üstesinden gelmeyi başaracağız. Emekten yana, uzun soluklu üretimden yana politikalar üretmeye, ihracatı teşvik etmeye devam edeceğiz. 2017 yılı; AK Parti’nin milleti ile el ele yoluna çok daha güçlü bir şekilde devam edeceği bir yıl olacak. Sanayicisi, esnafı, işçisi, çiftçisi ile büyümenin tarihini yazacak bir yıl olacak.

İzmir’e hizmete devam…

İlklerin kenti, ülkemizin geleceğinin güvencesi İzmir; bu yatırımlardan payını almayı sürdürecek. Bugün, vekilinin Başbakanlık makamında olması gibi bir şansa sahip İzmir halkı; hiç şüphe duymasın ki; her zerresi ile hizmetin adresi olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım ve devletin zirvesinin İzmir’e kısa bir süre önce yaptığı yatırım çıkarması, artarak devam edecek. Halkımız, iktidarın gücünü yanında ve arkasında çok daha fazla hissedecek. İzmir; önümüzdeki yıl da; bırakın engel olmayı, hizmet üreten, yatırım düşünen herkim olursa olsun, kapıları sonuna kadar açan yaklaşımımıza yine tanıklık edecek. Yeter ki, birlik ve beraberliğimizi koruyalım. Yeter ki; hangi görüşten olursak olalım, ‘önce vatan’ diyelim. Karanlığın bertaraf edilmesi, güzel ve aydınlık bir gelecek için, huzur dolu bir coğrafyada yaşama hedefimizden vazgeçmeyelim. Yeter ki; kendi gücünün farkında olan ve bu güce uzanacak , birlik ve beraberliğimize uzanacak elleri tersine çevirmek kararlılığımızı koruyalım. Diliyorum ki; karşıladığımız bu yeni yıl; hepimize, şehrimize ve ülkemize selametle birlikte; iyilik ve güzellikler getirir. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler