131019098
23 Nisan 2024, Salı

‘İZMİRLİ KARDEŞLERİMİZİN SESİ OLACAĞIZ’

2 Ocak 2019, Çarşamba 06:26

     


AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Kemeraltı'ndan Karabağlar'a, Gaziemir'den Buca'ya, Dikili'den Aliağa'ya kadar vatandaşlarla bir araya geldiğini ifade ederek, 2019’da her kalbe dokunacaklarını, İzmirlilerin sesi olacaklarını söyledi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmirlilerin yeni yılını kutladı. 2019'da İzmirlileri yeni bir yolculuk beklediğini ifade eden Nihat Zeybekci, "İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha ardımızda bırakıyoruz. Yeni yılda bizleri, yepyeni başlangıçlar, yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni bir yolculuk bekliyor. Kemeraltı'ndan Karabağlar'a, Gaziemir'den Buca'ya, Dikili'den Aliağa'ya kadar vatandaşlarımızla bir araya geldim. İzmir'i onların gözünden gördüm ve dinledim. İzmir'de gördüğüm heyecan, coşku, karşılıklı sevgi ve teveccüh karşısında duyduğum mutluluk çok onur verici. Ben, inanıyorum ki bu heyecan, mutluluk, sevgi ve coşkuyla yeni yılda her zaman olduğu gibi milletçe kenetlenip İzmir'de çok güzel şeyler yapacağız. 2019'da her kalbe dokunup, söylenmeyenleri söyleyen, yapılmayanları yapan bir vizyonla İzmir'imizi taçlandıracağız. İzmirli kardeşlerimizin sesi olacağımız bir kampanya yürüteceğiz." dedi.

Yarınların umut dolu olduğunu vurgulayan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "Herkes bilmelidir ki, ülkemizin vizyonu geniş, ufku açık, yarınları umut dolu ve geleceği aydınlıktır. Ülkemiz de İzmirimiz de 2019 yılında emin adımlarla yoluna devam edecektir. " diye konuştu.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler