131019098
23 Nisan 2024, Salı

CHP'Lİ ADAYLARDAN ALİAĞA ÇIKARMASI

2 Mayıs 2015, Cumartesi 09:53

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere önceki gün Aliağa’ya geldiler.

CHP’li adaylardan Aliağa çıkarması İzmir 2. Bölgeden 8 Milletvekili adayının katıldığı ziyaret programı çerçevesinde vatandaşların sıkıntıları yerinde tespit edildi, adaylar aynı zamanda partilerinin projeleri hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Genel seçimlere sayılı günler kala partiler ve milletvekili adayları çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. CHP’nin İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları da seçim çalışmaları kapsamında Aliağa’ya bir ziyarette bulundular. CHP İzmir Milletvekilleri Mustafa Balbay, Aytun Çıray ile milletvekili adayları; Nurgül Uçar, Kamil Okyay Sındır, Nevzat Kavalar, Ali Ergin, Ali Kemal Elitaş ve Zeynep Altıok’un katıldığı ziyaretlerde adaylar, vatandaşların sorunları dinlendiler, sıkıntıların çözümü için partilerine destek istediler. Esnaf ve vatandaşın sıkıntılarını dinlediler.

Adaylar mahalle ve esnaf ziyaretleri öncesi önce parti binasında ilçe yöneticileri ile bir araya gelerek seçim çalışmalarını değerlendirip sorunları masaya yatırıdılar. Toplantının ardından Milletvekili adayları 8 ayrı gruba ayrılarak Aliağa’nın çeşitli mahallelerinde seçim çalışması gerçekleştirdiler. Beraberindeki İlçe Teşkilatı üyeleriyle gittikleri yerlerde esnafın ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Adaylar, iktidara gelmeleri halinde hayata geçirecekleri projeler hakkında vatandaşı bilgilendirdiler. Gazetemizi de ziyaret ettiler CHP Milletvekili Adayları ziyaret programları kapsamında Aliağa Ekspres Gazetesi’ni de ziyaret ettiler. Aliağa Ekspres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şahap Avcı ile görüşen adaylar ziyaret için geldikleri ilçemizde Aliağa Ekspres Gazetesi’ni de inceleme fırsatı bulduklarını ve gazetenin tarafsız yayın politikasını çok beğendiklerini dile getirdiler. Şahap Avcı ile basın sektörünün sıkıntıları hakkında da görüş alışverişinde bulunan Adaylar iktidar olmaları halinde basın özgürlüğü ve basının daha güçlü hale gelmesi için de projelerinin olduğunu dile getirerek Aliağa Ekspres Gazetesi’nin başarılı yayınlarının devamını dilediler. (Şahap Avcı)







 
Son Eklenen Haberler