131019098
28 Mart 2024, Perşembe

HAMZA DAĞ 1 MAYISTA İŞÇİLERLE YEMEKTE BULUŞTU

2 Mayıs 2015, Cumartesi 09:58

     


Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir milletvekili Hamza Dağ, '1 Mayıs İşçi Bayramı' kapsamında Aliağa ilçesinde Gemi Söküm Tesisleri'nde çalışanlarla öğle yemeğinde buluştu.

Gemi Geri Dönüşüm Tesisleri yemek salonunda Dağ'a, AK Parti Aliağa ilçe Başkanı Yaşar Akbulut, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Adem Şimşek, Öge Gemi Söküm Genel Müdürü Kamil Önal, AK Parti üyeler eşlik etti.

Yemeğin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir 2. Bölge 3. sıra milletvekili adayı Hamza Dağ, ''Emek ve Dayanışma gününüz kutlu olsun. Bu anlamlı günde çalışıyor olmanız ülke ekonomisine katma değer olarak yansıması bakımından çok önemli. AK Parti Hükümeti de işçileri önemsediği gibi güvenliklerini de düşünerek 'İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası'nı çıkardı. Bu yasa ile işçimiz hem çalıştığı sırada hem de evinde huzurlu bir şekilde hayatını sürdürebilmektedir. Ülkeye bu faydalı çalışmayı sağlayan iktidarımız adına biz de gururluyuz. Ayrıca bu anlamlı günde sizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum''dedi. Dağ, Gemi Söküm işçileri ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler