131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

MUHTARLARDAN CHP'YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

2 Eylül 2016, Cuma 06:28

     


Aliağa Muhtarlar Derneği, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan silahlı saldırıyı kınamak ve geçmiş olsunda bulunmak amaçlı Aliağa CHP İlçe Başkanı'nı ziyaret etti.

Aliağa Muhtarlar Derneği, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan silahlı saldırıyı kınama amacıyla CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve yönetimine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. CHP Aliağa İlçe Binası’na gelen muhtarlar, Başkan Özcan Durmaz'ı makamında ziyarette etti. Dernek Başkanı Metin Yıldız, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun silahlı saldırıyı kınamaya sizlere geçmiş olsun demeye geldik. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacı olduğu zamanlardayız. Demokrasiyi hedef almış saldırıları muhtarlar olarak kınıyoruz. Tekrar geçmiş olsun demek isteriz." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin birliğe beraberliğe ihtiyacı var

Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Yıldız ve ziyarette bulunan diğer muhtarlara teşekkürlerini sunan Başkan Durmaz da "Türkiye en zor günlerini yaşıyor, hepimiz sağduyulu olmak zorundayız. Toplumu birbirine düşürmek için çeşitli provokasyonlar olacaktır. Bu muhalefet partisi liderinin zarar göreceği bir suikast girişimidir. Muhalefet partisinin göreceği zarardan tüm Türkiye zarar görecektir. 15 Temmuz’dan sonra siyaset kendi içindeki tartışmayı bir kenara bıraktı. Türkiye'nin ihtiyacı ve çıkarları için, memleket meselesi için bir araya gelindi. Bu tablonun sürdürülmesi lazım. Türkiye'nin birliğe beraberliğe ihtiyacı var. Türkiye’nin tekrar kutuplaşacağı bir ortamın ortaya çıkmasından hepimiz kaçınmalıyız. Birliği, beraberliği, toplumsal barışı korumalıyız. Her ne kadar bu suikast girişimi Sayın Kılıçdaroğlu'na yapılmış olsa da biz bunu Türkiye'nin huzuruna yapılmış bir saldırı olarak düşünüyoruz. Ben hassasiyetiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi. (ERKUT SERT) 







 
Son Eklenen Haberler