131019098
29 Mart 2024, Cuma

TUNCAY ÖZKAN: “AK PARTİ-MHP İTTİFAKI CHP'YE YARAR”

3 Aralık 2018, Pazartesi 06:39

     


CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, yerel seçim gündemine dair açıklamalarda bulundu. Özkan, İzmir’de AK Parti-MHP İttifakının CHP’nin oylarını arttıracağını iddia etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir’de gerçekleşecek AK Parti-MHP ittifakının CHP’ye yarayacağını söyledi. İttifakın CHP’nin oylarını arttıracağını ifade eden Özkan, bu ittifaka kentin ulusalcıları ve milliyetçilerinin gereken cevabı çok net vereceğini vurguladı. Özkan, “Biz hem MHP hem de AK Parti tabanından oy alıp, İzmir’de yüzde altmıştan fazla oy alacağız. İzmir’de kim daha fazla oy getirirse partimiz onu aday gösterecektir. İzmir’de yaşayan insanların ulaşım ve altyapı konusunda bir beklentisi var. Ulaşımdaki sıkıntı valilikten kaynaklanıyor. Önümüzdeki dönem çözülecek problemlerdir. Trafiğin en yoğun olduğu saatlerde bir saat içerisinde İzmir’in bir ucundan diğer ucuna gidebiliyorsunuz. Bu, kentte yaşayan insanlara mutluluk getirir. İzmir bunu başarmıştır.” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti arasında devam eden ittifak görüşmeleri hakkında da konuşan Özkan, görüşmeler konusunda yetkili olmadığını belirterek, “Ancak İzmir ittifak konusuna dahil değil. Kemal Bey ve Meral Hanım çok tecrübeli siyasetçiler. Bu konuda bir uzlaşıya varacaklarını düşünüyorum.” dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler