131019098
29 Mart 2024, Cuma

AK PARTİ TAM KADRO TOPLANDI

4 Ocak 2019, Cuma 06:28

     


AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan aday tanıtım toplantısı öncesi koordinasyon toplantısı yaptı. Toplantıda parti teşkilatı tam kadro yer aldı.

AK Parti’de yerel seçim hazırlıkları sürüyor. Parti, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Nihat Zeybekci’yi açıklayarak İzmir’deki seçim çalışmaları için harekete geçmişti. Öte yandan MHP ile AK Parti’nin yerel seçimlerde ittifak kararı kapsamında bazı ilçelerde de ittifak yapacağı kesinleşmişti. İki Partinin de ilçe belediye başkan adaylarının isimlerinin büyük çoğunluğu kulis bilgisi olarak bazı gazete ve haber sitelerinde yer aldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 5 Ocak Cumartesi günü adayların tanıtımı için İzmir’e gelecek. Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan hem AK Parti hem de MHP’nin ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak. AK Parti İzmir İl Başkanlığı cumartesi günü için hazırlıklarını sürdürürken, teşkilat tam kadro bir araya gelerek toplantı yaptı. İl başkanlığında düzenlenen koordinasyon toplantısına AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Milletvekilleri; Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, Cemal Bekle, Alpay Özalan, Yaşar Kırkpınar, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, il yönetimi ve ilçe başkanları katıldı. Toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek aday tanıtım toplantısı ile ilgili hazırlıklar noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler