131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

AK GENÇLİK’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

4 Şubat 2017, Cumartesi 06:29

     


Ak Parti Aliağa Gençlik Kolları’nda yönetim yenilendi. Partinin İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Fatih Bozduman getirildi.

AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nda, görev süresi dolan Gençlik Kolları Başkanı Yasin Keskin’in yerine Fatih Bozduman getirildi. Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanmasının ardından, İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ile birlikte parti binasında açıklamalarda bulunan Fatih Bozduman, yaklaşık 6 yıldır Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı’nın içerisinde fiili olarak görev yaptığını belirtti. Bozduman, “Partimizin Tanıtım ve Medya ile Sosyal İlişkiler Birim Başkanlığı’nda görev yaptım. Çeşitli başkanlarımızla çalışmalar yaptık. Yasin Başkan döneminde Siyasi ve Hukuki İşler birim başkanlığı yaptım. Daha sonra partideki büyüklerimiz ve arkadaşlarımız bizi bu göreve layık gördüler. Biz de talip olduk ve görevimizi layıkıyla yerine getirebilmek için bir adım attık.” dedi.

“DAVAMIZI YÜKSELTECEĞİZ”

Bu durumun bir bayrak değişimi olduğunu ifade eden Bozduman, “Biz sürekli taze kan arayışı içerisinde olan bir partiyiz. Özellikle de gençlere yönelik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da gençliğe çok önem veriyor ve onun da geçmişine baktığımız zaman Gençlik Kolları’ndan geliyor. Şu anda da ülkemizin Reisi Cumhuru, inşallah Başkan olacak. Davamızı yükseltme uğrunda bir taş daha koyabiliyorsak ne mutlu bize diyeceğiz ve bu yolda ilerleyeceğiz sürekli. Ana kademe ile beraber, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip partimizi ve yaşadığımız ülkeyi bir adım daha öne çıkarabilmek için çaba harcayacağız.” diye konuştu.

“OMUZ OMUZA YÜRÜYECEĞİZ”

Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut da siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek AK Parti Aliağa Gençlik Kolları’nda bir değişime gidildiğini ifade etti. Akbulut, “Yasin kardeşimiz bu güne kadar güzel hizmetlerde bulundu. Bu günden sonra da Fatih kardeşim ile Gençlik Kolları Başkanı olarak devam edeceğiz. Bizim liderimizin, genel başkanımızın, başbakanımızın gençlere verdiği önem ortada. Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u fethettiğinde, Hocası Akşemseddin ile surlara bakarken, Hocası Fatih Sultan Mehmet’e ‘Padişahim, dualarımızla burayı da fethettik’ diyor. Bunun üzerine Fatih Sultan Mehmet de kılıcını kınından çekerek, ‘Bu kılıcın hiç mi hakkı yok hocam’ diyor. Biz de gençlerimizi o kılıç olarak görüyoruz. Gençlerimizin güzel işlere imza atacaklarına inanıyorum. Burada yetişecekler ve daha sonra bizlerin yerine gelecekler. Aliağa’da Ak Gençliği Fatih kardeşim ile birlikte bir adım daha öne götüreceğiz. Önümüzde referandum var, arkasından yerel seçimler var. Bu süreçlerde ben Fatih kardeşimin başarılı işler yapacağına inanıyorum. Gençlik kolları ve kadın kolları bizim için çok önem arz etmekte. Bizim yaptığımız fedakarlığın kat kat fazlasını onlar yapmaktalar. Onun için de ben hem başkanları, hem de abileri olarak onlarla her zaman omuz omuza yürüyeceğim. Fatih Başkan’a ve yeni oluşturacağı yönetime de şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler