131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

MHP REFERANDUM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

4 Nisan 2017, Salı 07:21

     


Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak Anayasa Değişikliği Referandumu öncesinde çalışmalarına hız verdi. Yapılacak halk oylaması sonucunda değişecek maddelerin neler getirdiğini anlatarak bilgilendirmek üzere İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir’in de katılımıyla köy ziyaretlerinde bulunan partililer, geçtiğimiz hafta sonu Karakuzu ve Uzunhasanlar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

‘ALGILARI YIKMAK ZOR’

Köylerde ev ve kahve ziyaretlerinde vatandaşlarla referandum değerlendirmesi yaparak sohbet etme fırsatı bulduklarını belirten MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir “Referandum tarihinin yaklaştığı şu günlerde köylerimizi son bir kez daha dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızın kafasındaki soru işaretlerinin yavaş yavaş dağılmaya başladığını görüyoruz. Gittiğimiz yerlerde bizleri çok iyi karşılıyorlar. En çok sorulan soru ‘bir kişiye bu kadar yetki verilmesi doğru mu?’ oluyor. Biz de Cumhurbaşkanının yetkileriyle ilgili edinmiş oldukları yanlış bilgilerin karşılığında doğrusunu anlatarak aydınlatıyoruz. Bazı algıları yıkmak çok zor ama yavaş yavaş düzeltiyoruz. Genel Başkanımız böyle bir karar aldı, biz de Genel başkanımıza güvenerek bütün teşkilat olarak arkasında duruyoruz. Çalışmalarımız aynı hızla devam edecek. ‘Daima devlet, sonsuza kadar millet, 16 Nisan’da evet’ diyoruz. MHP’nin içinde olduğu her konuda devletin ve milletin menfaati vardır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. MHP Türk Milleti’nin sigortasıdır.” şeklinde konuştu.

TANRIKULU GELİYOR

Karakuzu ve Uzunhasanlar’ın ardından dün de Helvacı ve Aşağı Şehitkemal’de referandum çalışmalarına devam eden Aydemir ve parti yönetimi bugün akşam Çaltılıdere ve Kalabak mahallelerinde köy ziyaretlerini sürdürecek. Yarın öğle saatlerinde MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu’nun katılımıyla çalışmalarını yürütecek olan MHP Aliağa İlçe Teşkilatı Perşembe günü Samurlu ve Çıtak, Cuma günü Yeni Şakran ve Hacıömerli, Cumartesi günü de Bahçedere, Yüksekköy, Kapıkaya ve Çoraklar’da ev ve kahve ziyaretlerine devam edecek.

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler