131019098
29 Mart 2024, Cuma

ALİAĞA’DAKİ DELEGELERDEN DESTEK İSTEDİ

5 Ocak 2018, Cuma 06:24

     


CHP İzmir İl Başkan Adaylarından Deniz Yücel, partisinin Aliağa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Yücel, 7 Ocak’ta yapılacak olan il kongresinde partililerden destek istedi.

Geçtiğimiz günlerde, 7 Ocak’ta yapılacak olan CHP İzmir İl Kongresi’nde aday olacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Avukat Deniz Yücel, seçim ziyaretleri çerçevesinde partisinin Aliağa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve partililerin yanı sıra il delegelerinin bir kısmı ile parti il yöneticilerinden de katıldığı ziyarette İl Başkan Adayı Deniz Yücel kendini tanıttı. 1999 yılından bu yana partinin üyesi olduğunu söyleyen Yücel, 2014 yılından bu yana da CHP Buca Belediye Meclis Üyesi, aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcülüğü görevlerini yürüttüğünü belirtti.

1999 yılından bu yana başta hukuk komisyonları olmak üzere partinin çeşitli kademelerinde görevler yaptığını ifade eden Deniz Yücel, önümüzdeki süreçte genç bir aday olarak görev almak arzusu ile yola çıktığını ve bu nedenle de görev istediğini söyledi. Önümüzdeki süreçteki kritik seçimlerde Türkiye’de ve İzmir’de CHP’ye daha çok başarılar kazandıracak çalışmaları yapmaya istekli olduğunu belirten Yücel, samimiyetini göstermek için de hali hazırda yürütmekte olduğu Buca Belediyesi Meclis Üyeliği görevinden ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevinden istifa ederek yola çıktığını dile getirdi. Sohbet havasında geçen ziyarette, delegelerden yapılacak olan İl Başkanlığı seçimlerinde destek isteyen Yücel, seçim süreciyle ilgili partililerin sorularını da yanıtladı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler