131019098
19 Nisan 2024, Cuma

CHP ADAYLARI CANLARLA BULUŞTU

6 Mayıs 2015, Çarşamba 09:35

     


Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren CHP İzmir 2. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Zeynep Altıok ve CHP İzmir 2. Bölge 11. sıra Milletvekili Adayı Ali Kemal Elitaş, Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi'nde canlarla buluştu.

Buluşmaya, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, CHP Aliağa Belediye eski Başkan adayı Barış Eroğlu, Aliağa Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Erol Güngör ve Ulviye Öztürk katılırken, buluşmada Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi Başkanı Celal Süslü ve dernek üyeleri de hazır bulundu.

ALTIOK, "HER ZAMAN HALKIMIZIN YAYINDA OLACAĞIZ"

CHP İzmir 2. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Zeynep Altıok, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, kadın adayları birinci sıralardan aday göstermesi kadınlara olan inancını göstermektedir. Biz de bu inancı karşılıksız bırakmamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımız da seçim öncesi olduğu gibi seçimden sonra da her zaman onların yanında olacağımızdan, haklı mücadelelerinde desteklerimizi esirgemeyeceğimizden şüphe duymasın" dedi. Kendisini tanıtmasının ardından seçilmesi durumunda neler yapacağı hakkında konuşan Altıok, "Seçim bildirgemizde de yer aldığı gibi gerek ekonomik gerek kişisel özgürlükler anlamında bir çok madde bulunuyor. Bunlar Türkiye'nin ihtiyacı olan önemli konuları içeren maddeler. Çok çalışarak bu maddeleri hayata geçirebilmek adına var gücümüzle çalışmaya; Türkiye için, İzmir için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

ELİTAŞ, "İKTİDARA GELMEK İÇİN HAZIRIZ"

CHP İzmir 2. Bölge 11. sıra Milletvekili Adayı Ali Kemal Elitaş ise; CHP'nin İzmir 2. bölgede bir başbakan 3 ya da 4 tane de bakan çıkaracağını ifade ederek şunları söyledi: "Adaylarımız her biri birbirinden değerli. Kararı da önseçimle üyelerimiz vermişti. Şimdi hepimizin bir takım sorumlulukları var. Hepimiz bir milletvekili adayı gibi çalışarak çevremize, partimiz misyonlarını, vizyonunu aktarmalıyız. Bu çalışmalar neticesinde de kesinlikle iktidara geleceğiz ve bunun için de hazırız" diye konuştu. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler