131019098
29 Mart 2024, Cuma

ALİAĞA AK PARTİ'DEN BİRLİK-BERABERLİK KAHVALTISI

7 Nisan 2015, Salı 09:57

     


Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı, ana kademe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yönetimine düzenlediği kahvaltı ile seçim startını verdi.

Kahve Deryası’nda düzenlenen kahvaltıya yaklaşık 80 kişi katıldı. İlçe Başkanı Yaşar Akbulut partililerden fedakarlık istedi. Akbulut yaptığı konuşmada, "7 Haziran seçimlerinde doğal liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi 400 milletvekili çıkarmak istiyoruz. Bütün çalışma ve gayretimiz bu yönde olmalıdır. Az çok demeden elinizden gelen hizmeti yapınız. Derya büyük,deniz büyük. Ancak neticede damlalardan oluşuyor. Dolayısıyla bizim burada yapacağımız her hizmet, bir okyanusun oluşmasına vesile olacak. Onun için durmayacağız. 7 Nisan'dan başlamak suretiyle 7 Haziran’a kadar geçecek süreçte birbirinizi kıracak, gücendirecek her türlü söz ve davranıştan kaçınınız. Küslük yok, davamız için inandığımız hedefler için hiç bir küslük ve ayrılık olmaması lazım. Kadın kollarının yine her zaman ki gibi çok heyecanlı olduğunu görüyorum. Gençlik kollarından arkadaşımızın da dahil olmasıyla birlikte köylerimizi tek tek dolaşıyorsunuz, bana çok güzel tepkiler geliyor. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

AKBULUT, “ALİAĞA'YI EĞİTİM ÜSSÜ HALİNE GETİRİYORUZ”

Akbulut, partisinde koltuk peşinde olanların hiç bir şekilde başarılı olamayacağını söyleyerek Aliağa'da 600 öğrencinin barınabileceği şekilde inşa edilecek yeni Güzel Sanatlar Lisesi’nin müjdesini verdi. 15.5 milyon TL'ye mal olacak liseyle birlikte, bir de meslek lisesi inşaa edileceği bilgisini veren Akbulut sözlerini, “Aliağa'yı Bakırçay bölgesinin eğitim üssü haline getiriyoruz” diyerek noktaladı. Kahvaltından sonra AKP kademe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları hep birlikte Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu’nun 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı için Aliağa Belediyesi Sosyal Tesisleri Sinema Salonu’na gittiler.







 
Son Eklenen Haberler