131019098
28 Mart 2024, Perşembe

MHP ALİAĞA TEŞKİLATI TÜRKEŞ'İ ANDI

7 Nisan 2015, Salı 10:01

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa Teşkilatı, 4 Nisan 1997 yılında vefat eden MHP'nin kurucusu ve ilk genel başkanı olan Alparslan Türkeş'i ölümünün 18. yıldönümünde andı.

Demokrasi Meydanı'nda farklı yaş dönemlerine ait resimlerinden oluşan sergi açılan Türkeş için, MHP tarafından lokma döktürülerek vatandaşlara dağıtıldı. Anma organizasyonuna partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaşa katıldı. Daha sonra İlçe parti binasında Alparslan Türkeş adına Mevlit okutuldu.

AYDEMİR, ''BAŞBUĞUMUZUN İŞARET ETTİĞİ YOLDA İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, ''Ülkücü hareketin kurucusu, ömrünü milletine hizmet ve Türk Dünyası’nın birlik beraberliği mücadelesiyle geçiren Milliyetçi Hareket’in lideri Alparslan Türkeş’i vefatının 18. ölüm yıldönümünde özlemle, saygıyla anıyoruz. Öngörülerini geniş vizyonuyla birleştiren Başbuğ Alparslan Türkeş’in devlet ve siyaset hayatında benimsediği ideal ile işaret ettiği yolda ilerliyoruz, ilerleyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Hareketimizin Lideri Başbuğumuzu rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun'' dedi. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler