131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

CHP DÖRT KOLDAN SAHADA

8 Haziran 2018, Cuma 07:06

     


CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. CHP Milletvekilleri ve 2. Bölge Milletvekili Adayları bölgeyi sıklıkla ziyaret ederken, partililer de mahalle mahalle gezerek seçim çalışması yapıyor.

Seçim çalışmalarını Aliağa İlçe merkezi ile mahalle ve köylerde sürdüren CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’na mevcut milletvekillerinin yanı sıra milletvekili adayları da destek oluyor. Önceki gün Aliağa’ya gelen CHP İzmir Milletvekili Musa Çam ve Milletvekili Adayları Ali Engin, Onur Kadir Eryüce ile Şener Akdemir ilçedeki seçim çalışmalarına katılarak çeşitli temaslarda bulundular.

Adaylar Ali Engin, Onur Kadir Eryüce ile Şener Akdemir parti ilçe binasında yapılan toplantının ardından STK, oda ve sendika temsilciliklerini ziyaret etti. Sonrasında ise esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. CHP İzmir Milletvekili Musa Çam da ayrı bir ekiple seçim çalışması yaparak çarşı esnafına ve kahvehanelere ziyarette bulundu. Çam, 24 Haziran’da nasıl oy kullanılması gerektiği yönünde bilgiler verirken seçimle ilgili vatandaşların kafasındaki soruları da cevaplandırdı.

Öte yandan parti ilçe yönetimi, kadın kolları başkanlığı ile gençlik kolları başkanlığı da seçim çalışmalarını belli bir program dahilinde aralıksız sürdürüyor. Mahalleler, işyerleri, pazaryerleri ve esnaf ziyaret edilerek dağıtılan broşürlerle bilgilendiriliyor. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde partiye ve partinin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye destek isteniyor.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler