131019098
26 Nisan 2024, Cuma

CHP, 24 HAZİRAN’I DEĞERLENDİRDİ

8 Ağustos 2018, Çarşamba 07:09

     


CHP Aliağa İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, partinin İzmir 2. Bölge Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel ve Bedri Serter’in katılımıyla gerçekleştirildi. CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz, seçim sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda, yerel seçim vizyonu hakkında öneriler oluşturduklarını söyledi.

CHP Aliağa İlçe Danışma Kurulu toplantısı, geçtiğimiz günlerde parti ilçe binasında gerçekleştirildi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda, 24 Haziran’daki seçim sonuçlarının değerlendirmesi yapıldı. Toplantıya CHP İzmir 2. Bölge Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel ve Bedri Serter de katıldı. İlçe Danışma Kurulu Toplantısı sonrası değerlendirmede bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, “Danışma kurulu toplantımız seçim sonuçlarının değerlendirildiği bir format üzerinden yapıldı. Tüzüğümüz gereği her seçimden sonra 3 ay içerisinde önce ilçe danışma kurulları sonra da il danışma kurulları yapılıyor. Bu kapsamda biz de ilçe danışma kurulu toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.

“Dünün muhasebesini yaptık”

Başarı ve başarısızlık üzerinden 24 Haziran’daki seçim sonuçlarını değerlendirdiklerini kaydeden Durmaz, “Dünün muhasebesini yaptık. Seçim sürecini ve sonrasını değerlendirdik. Yerel seçim vizyonumuz hakkında öneriler oluşturduk. Daha önceki seçim sonuçları ile karşılaştırmalı değerlendirmeler yaptık. Buradan çıkardığımız sonuçları da gelecek seçimlerde kullanmak üzere raporladık. Milletvekillerimiz Atila Sertel, Bedri Serter ve Kamil Okyay Sındır danışma kurulu toplantımıza katıldılar. Onlar da genel olarak 24 Haziran’daki seçim sürecini ve gündemi değerlendiren konuşmalar yaptılar. Danışma kurulumuzun üyeleri de söz alarak bu format çerçevesinde kendi görüşlerini dile getirdiler. Yerel seçimlerde bu yapmış olduğumuz değerlendirmelerden ne şekilde yararlanabileceğimizi istişare ettik.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler