131019098
16 Nisan 2024, Salı

KOCAOĞLU'NDAN MHP İZMİR İL TEŞKİLATI'NA 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

8 Kasım 2018, Perşembe 06:36

     


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, seçim dönemleri öncesi kentteki siyasi partilerin il başkanlıklarına yaptığı geleneksel ziyaret turuna Milliyetçi Hareket Partisi'nden başladı. İl Başkanı Veysel Şahin'e kısa süre önce atandığı görevinde başarı dileyen Başkan Kocaoğlu, "15 yıldır olduğu gibi bu seçim sürecinin de birbirimizi kırmadan, kardeşçe geçmesini diliyorum" dedi.

MHP İzmir İl Başkanlığını ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yaklaşan yerel seçim sürecinde centilmence bir yarış yaşanmasını diledi. Geçtiğimiz aylarda göreve atanan İl Başkanı Veysel Şahin'e başarılar dileyen Başkan Kocaoğlu, “Ben her seçim arifesinde siyasi partilerin il başkanlarını ziyaret ediyorum. Belediyenin salonları dahil olmak üzere sahip olduğu imkanların siyasi partilerimizin kullanımına açık olduğunu hatırlatmak istiyorum. Çünkü bu imkanlar bizim değil İzmirlilerin. 15 yıldır olduğu gibi bu seçim sürecinin de birbirimizi kırmadan, kardeşçe geçmesini diliyorum. Zaten sizin de bu konudaki hassasiyetinizi biliyorum” diye konuştu.

15 yıl belediye başkanlığı yaptıktan sonra kendi isteği, arzusu ve ailesinin desteğiyle aday olmama yönünde bir karar verdiğini dile getiren Başkan Kocaoğlu, siyasetin bir bayrak yarışı olduğu bilinciyle vatandaşa hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti. 5 ay sonra İzmirlilerin teveccüh gösterdiği adaya bayrağı teslim ederek kendisine başarı dileyeceğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Ayağına taş değmesin diyerek kendisine bayrağı teslim edeceğiz” dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise nazik ziyareti ve iyi dilekleri nedeniyle Başkan Kocaoğlu'na teşekkür ederek, "Çok tecrübeli bir siyasetçisiniz. Uzun zamandır şehrimize önderlik ettiniz. İnşallah bundan sonra kentimiz için hayırlı olur" diye konuştu.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler