131019098
29 Mart 2024, Cuma

MUHTARLARA MEKTUP GÖNDERDİ

10 Mayıs 2019, Cuma 06:07

     


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçilen İzmirli muhtarları mektup göndererek kutladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in 30 ilçesinde seçimleri kazanan bin 293 mahalle muhtarına gönderdiği kutlama mektubunda, "Her zaman yanınızda ve bir telefon kadar uzağınızdayım" mesajını verdi. Muhtarların, AK Parti iktidarları döneminde önemsendiğini vurgulayan Dağ, "Vatandaşlarımızın teveccühünü kazanarak muhtar olarak seçildiniz ve göreve başladınız. Mahallelerimizin huzurunun sağlanması, demokrasimiz ve yönetim sistemimizin tavandan tabana uyumlu ve ahenkli işleyişinin devamı hususlarında size önemli görev düşüyor." ifadelerini kullandı.

Mektubunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yerel yönetimlerden geldiğine, bu nedenle de muhtarlık kurumuna gereken önemin verilmesi için çaba harcadığına dikkati çeken Dağ, şu görüşleri ifade etti: "Cumhurbaşkanımızın bu bakışıyla muhtarlarımızın eli güçlenmiş ve kendi mahallesindeki sorunların çözümü noktasında daha güçlü bir aktör olmuşlardır. Cumhurbaşkanımız her toplantısında muhtarlara 'Belediye Başkanları ve Kaymakamlar hizmetinizdedir.' diyor. Bizlerin de görevi, milletimizin Ankara'daki temsilcileri olarak sizin ve dolayısıyla vatandaşlarımızın taleplerini takip etmek ve bu talepleri yerine getirmek için gerek çalışmaları yürütmektir. Bu noktada, her koşulda yanınızda ve bir telefon kadar yakınınızda olduğumu ifade etmek istiyorum."

(AA) 







 
Son Eklenen Haberler