131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

EROĞLU: “ALİAĞA’YA HİZMET İBADETTİR”

11 Mayıs 2015, Pazartesi 09:42

     


Kendisine İzmir’den milletvekili adayı olduğu ifade edildiği zaman çok mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu söyleyen Bakan Eroğlu; “Bu benim için bir şereftir. İzmir’e, Aliağa’ya hizmet etmek bir ibadettir” dedi.

Bakan Eroğlu, Aliağa ziyareti kapsamında ilk önce İzmir Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Beraberindeki Milletvekili Adayları Tansu Kaya ve Bilal Kırkpınar ile birlikte cadde esnafını tek tek ziyaret edip tokalaşan Bakan Eroğlu buradan AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığına geçti. İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalık için küçük çaplı bir miting düzenlendi. AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ”

Yaşar Akbulut’un ardından söz alan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, Bakan Eroğlu ile birlikte bölge halkını ziyaret ederek kucaklaştıklarını söyledi. Bakan Eroğlu’nun ziyaret ettikleri her yerde vatandaşlara güzel şeyler söylediğini ifade eden Tansu Kaya; “Ben inanıyorum ki Sayın Bakanımız Aliağa için de çok güzel şeyler söyleyecek. Bizler bu güne kadar elimizden geldiği ölçüde gayret ettik, çalıştık. Zaman daraldı. Bir aydan az bir vaktimiz kaldı. Önümüzdeki günler biraz daha yorucu, biraz dana uzun ve biraz daha çetin olacak. Çok çalışmamız lazım. Başarılı olmak zorundayız. Bunun için hepimize rabbim yardımcı olsun” dedi.

“BAKAN EROĞLU BİR HİZMET ADAMI”

Tansu Kaya’nın ardından bir konuşma yapan AK Parti İzmir Milletvekili Adaylarından Bilal Kırkpınar ise Bakan Eroğlu’ndan övgülerle bahsetti. Kırkpınar; “Genel Başkanımız daha önce İzmir’e bir hizmet adamı olan Binali Yıldırım’ı gönderdi. Bu seçimde de yeni bir hizmet adamını, Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’nu gönderdi. O da bu güzel ülkemizi barajlarla, göletlerle, bereketli toprakları suyla buluşturan bir hizmet insanı. Bize oy versin, vermesin, bize yakın olsun, olmasın hiçbir yeri ayırt etmeksizin Türkiye’nin her yerine hizmet götüren bir hizmet adamı. Yaklaşık 15 gündür İzmir’i karış karış geziyoruz. Gördüğümüz ve bizi üzen bir hadise var ki CHP’li belediyelerin İzmir’de AK Parti’ye oy çıkan mahallelere “7 Haziran’ı bekleyeceğim, eğer sandıklarınızdan AK Parti’ye oy çıkarsa hizmeti unutun” dediklerini bizzat vatandaşlardan duyduk. Ama biz herkese aynı hizmeti götürüyoruz” diye konuştu.

“İBADET AŞKIYLA ÇALIŞACAĞIZ”

Tansu Kaya ve Bilal Kırkpınar’ın ardından ilçe teşkilatı önünde toplanan kalabalığa seslenen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, halkın AK Parti iktidarının yaptığı hizmetleri çok iyi bildiğini söyledi. Eroğlu; “Aliağa yapılan hizmetleri görüyor ve biliyor. Biz Aliağa’ya gerekli tüm hizmetleri yapmak için buradayız. Bana İzmir’e milletvekili adayı olduğum ifade edildiği zaman çok mutlu oldum, gurur duydum. Bu benim için bir şereftir. İzmir’e, Aliağa’ya hizmet etmek bir ibadettir. Bizde ibadet aşkıyla, kardeşlerimizle birlikte çalışacağız” dedi. Bakan Eroğlu, İzmirlilere ve Aliağalılaralayık olmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı.

“TÜRKİYE KÜRESEL BİR GÜÇ”

İzmir’e kavga için değil, İzmir’deki bütün herkesin gönlünü kazanmak, bütün İzmirliler ile gönül bağıyla irtibat kurmak, hizmet etmek için geldiklerini ifade eden Bakan Eroğlu, AK Parti’nin hizmette destanlar yazan bir parti olduğunu söyledi. AK Parti’nin Türkiye’yi çok daha ileri noktalara taşıyan bir parti olduğunu kaydeden Eroğlu; “Paradan atılan altı sıfırı çoktan unuttuk. IMF’ye olan 23,5 Milyar Dolar borcu çoktan unuttuk. Enflasyon canavarını hatırlamıyorsunuz değil mi şimdi. Bankaların hortumlandığını, vatandaşların hastane kuyruklarında yaşamını yitirdiği günleri unutmuyoruz. Allah’a şükürler olsun o günler geride kaldı. Türkiye artık küresel bir güç haline geldi. İnşallah bu ülkeyi çok daha ileri noktalara taşıyacağız” dedi.

“OYUMUZU TEKRAR ARTTIRACAĞIZ”

Bakan Eroğlu, parti olarak büyük hedeflere doğru yelken açtıklarını belirterek; “Bu hedefler sizlerin sayesinde yakalanacak. Siyasi istikrar olmasaydı, AK Parti güçlü bir şekilde iktidara gelmeseydi, Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu şevke ve heyecanla, mesai mefhumu tanımadan çalışmasalardı bu noktalara gelemezdik. Ancak bunu sizlere borçluyuz. Aziz milletimize borçluyuz. Milletimiz her seçimde AK Parti’yi iktidara getirdi, hatta oylarını arttırarak getirdi. Dünyada AK Parti’den başka her seçimde oyunu arttırarak iktidara gelmiş başka bir parti daha yok. Bu seçimde de Allah nasip ederse oyumuzu tekrar arttıracağız” dedi. Eroğlu, AK Parti’nin İzmir’de de tek parti olacağını sözlerine ekledi.

HEMŞEHRİLERİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti İlçe Teşkilatı önünde yapılan bu konuşmaların ardından Bakan Eroğlu ve beraberindekiler İlçe Başkanlığı binasına çıktı. Burada mahalle muhtarları ile basına kapalı bir toplantı gerçekleştiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu daha sonra Aliağa Afyonkarahisarlılar Derneği’ni ziyaret etti. Hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Bakan Eroğlu: “Aliağa’ya gelmişken hemşehrilerimi ziyaret etmeden gitmek, onların halini, hatırını sormamak olmazdı. Ben bir hemşehriniz olarak her zaman yanınızdayım” diye konuştu. Hemşehrileriyle bir süre sohbet eden Bakan Eroğlu, bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. Eroğlu, Afyonkarahisarlılar Derneği’ni ziyaretinin ardından Aliağa’dan ayrıldı. (Volkan Gündüz)







 
Son Eklenen Haberler