131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

MHP’DE KARATAŞ YENİDEN SEÇİLDİ

11 Temmuz 2017, Salı 06:53

     


MHP İzmir İl Teşkilatı 12'nci Olağan İl Kongresi’ni geçtiğimiz Pazar günü yaptı. Necat Karataş delegeden 3. kez onay alarak başkan seçildi.

İzmir Fuar Kültürpark 3 no.lu holde yapılan 12. Olağan İl Kongresi’ne MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın yanı sıra MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile birlikte 15 delegeyle katılım gösterdi. Kongrede Aliağa’dan Ali ihsan Öztürk ve Erbek Sarı’nın da yeni seçilen il yönetiminde yer aldığı kongre sonrası görüşlerini aldığımız MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, sıcak havaya rağmen kongreye katılım oranının yüksek olduğuna dikkat çekti. Kongrede bulunanların davaya olan katkılarına ve coşkusuna değinen Aydemir “ İl yönetimine seçilen iki arkadaşımızı ve yeniden başkanlığa seçilen Necat Karataş’ı kutluyorum.” dedi.

Kongrede, daha önce iki kez başkan seçilen Necat Karataş'ın verdiği listenin yanında başka liste olmazken, oylamalar tek liste üzerinden yapıldı. Daha önce iki dönem başkanlık görevini sürdüren Necat Karataş 3. kez başkan seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan divan başkanı MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, 2016 yılından beri ülkede yaşanan iç ve dış gerilimlere değindi. Tanrıkulu “Buna karşılık ana muhalefet ve birtakım kendini bilmezler bunu seyretmekle yetinmekte hatta iş birliğine gitmektedir. Ramazan iftarlarında bir araya gelmeler, sözde adalet yürüyüşünde buluşmalar bunun en somut örneğidir. Bu yüzden gün birlik ve beraberlik günüdür.” dedi.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler