131019098
29 Mart 2024, Cuma

MHP LİDERİ BAHÇELİ ALİAĞA’DA

12 Mayıs 2015, Salı 09:36

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında İzmir'deki Gündoğdu Meydanı'nda düzenlediği miting sonrası İzmir'in tek MHP'li Belediyesi olan Aliağa'yı ziyaret etti.

Partililerin oluşturduğu araç konvoyu eşliğinde Aliağa'ya gelen ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret eden Bahçeli'yi, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, MHP İzmir Milletvekili Adayları ve sloganlar eşliğinde çok sayıda vatandaş karşıladı.

ACAR'DAN BAHÇELİ'YE: SİZE MİNNETTARIM

Beraberindeki heyet ile birlikte Belediye başkanlık makamına geçen Genel Başkan Bahçeli, burada Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile bir süre sohbet etti ve Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kendisine Aliağa halkına hizmet etme fırsatını verdiği için Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye teşekkür eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Bahçeli'ye hitaben yaptığı konuşmada, "Bir yıldır bu anı bekliyordum. Sizleri Aliağa’da, Aliağa Belediyesi'nde ağırlamanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Yerelde iktidara gelmemizin birinci yılını doldurmuş bulunuyoruz. Bu süre zarfında seçim beyannamemizde Aliağa halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmek adına var gücümüzle çalışıyoruz.Bu noktada ilçemizde altı ayrı şantiyede sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bugün itibariyle yüzde yetmişini tamamladık ve geriye kalan yüzde otuzluk bölümünü de çok kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Özellikle Aliağa’nın sosyal yaşantısında önemli bir boşluğu dolduracağına inandığımız 3 projemizi daha bir kaç ay içinde hayata geçireceğiz. Bana Aliağalılara hizmet etme fırsatı verdiğiniz için bir kez daha minnettarlığımı ifade etmek isterim, Aliağa’ya gelerek bizleri onurlandırdığınız için tekrar teşekkür ederim"

BAHÇELİ, "ALİAĞA, İZMİR'DE MHP'NİN REFERANSIDIR"

Ziyaret sonrası Başkan Serkan Acar, Bahçeli'ye Belediyenin yapımı süren projelerinden 'Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı'nı tanıttı. Projeyi yerinde inceleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "MHP'nin üretken belediyecilik anlayışını burada yaptığınız güzel hizmetlerle ortaya koymanız, İzmir'in diğer ilçelerine de örnek olmanız açısından önem arz ediyor. Aliağa, MHP Belediyeciliğinin İzmir'deki referansıdır. Bu nedenle de sizlerin buradaki sorumluluğunuz bir kat daha artmış oluyor" diyerek Başkan Serkan Acar’a ve ekibine başarılar diledi. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ziyaretinin anısına Kyme Antik Kenti’ne ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş bir cam kase takdim etti. Ardından akşam yemeğini Aliağa'da partililerle birlikte yiyen Genel Başkan Devlet Bahçeli, daha sonra ilçeden ayrıldı. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler