131019098
19 Nisan 2024, Cuma

ALİAĞA DSP’DE HAREKETLİ GÜNLER

12 Ağustos 2017, Cumartesi 06:16

     


Son günlerde yeni kurulacak parti beklentileriyle canlanan siyasi gündemde, toparlanma ve yeniden yapılanma sürecine giren Demokratik Sol Parti’de de yoğun bir hareketlilik gözlemleniyor.

Önümüzdeki günlerde yeni siyasi isimlerin transferi ve parti meclisinde köklü değişiklikler olması beklenen DSP’nin Aliağa İlçe Başkanlığı da kabuk değiştiriyor. Uzun süredir ilçe siyasetinde pasif görünüm sergileyen Demokratik Sol Parti, geçtiğimiz haftalarda Avcı Ramadan’da düzenlediği geniş katılımlı “iktidara Yürüyüş yemeği” ile yeniden aktif olacağının sinyallerini vermişti.

Edinilen bilgilere göre, partinin eski İlçe Başkanı Mehmet Emircan’dan Ankara’da faydalanmak isteyen Genel Merkez, Aliağa İlçe Teşkilatı için de güçlü bir ismin başkanlığında, güçlü bir yönetimle start almak için gün sayıyor.

Önümüzdeki hafta DSP Genel Merkez ve İl yöneticilerinin Emircan’ın kızının düğünü için Aliağa’ya gelmesi beklenirken, yeni ilçe yönetiminin de burada açıklanacağı belirtiliyor.

İlçe Başkanlığını Aliağalı bir genç işadamının üstleneceği yeni yönetimde yine bölgede tanınan bazı işadamları ve hukukçuların da olacağı gelen bilgiler arasında.

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler