131019098
29 Mart 2024, Cuma

PARTİSİNİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARINA KATILDI

12 Eylül 2018, Çarşamba 06:24

     


Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, partinin kuruluş yıldönümü nedeniyle CHP Genel Merkezi tarafından düzenlenen etkinliklere katılmak üzere Ankara’ya gitti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 95. Yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Merkezi’nde CHP İl Başkanları, İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları’nın davet edildiği bir etkinlik düzenlendi. Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Yönetimi de bu etkinliğe katıldı. Etkinlikte Sunay Akın’ın gösterisi, Zülfü Livaneli Orkestrası’nın da müzikleriyle desteklendiği bir program düzenlendi.

Cumhuriyet’in kuruluşundan bu güne kadar Cumhuriyeti başarıya taşıyan insan hikâyelerinin anlatıldığı etkinliğe, Zülfü Livaneli ve orkestrası ezgileriyle eşlik etti. Kuruluş gecesine özel hazırlanan gösteri, davetliler tarafından beğeni gördü. Etkinliğin ertesi gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini belirten Özcan Durmaz, “İzmirli ilçe başkanları olarak genel başkanımızı ziyaret ettik. Yapılan özel gösterimin detayları hakkında konuştuk. Gösterimin illere, ilçelere taşınabilmesinin yolları var mıdır?, İllerde, ilçelerde bu gösterimi yapabilir miyiz? Bunları konuştuk.’ dedi.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler