131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

DENİZ YÜCEL İLÇE BAŞKANLARINI UYARDI: ‘GENEL BAŞKANIN KAPISINI AŞINDIRMAYIN’

12 Kasım 2018, Pazartesi 06:12

     


Partisinin ilçe başkanları ile bir araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe başkanlarının Ankara ziyareti ile ilgili uyarılarda bulundu. Yücel, “Yöntem bile belli değilken genel başkanımızın kapısını aşındırmaları bizim doğru bulduğumuz bir şey değil." dedi.

CHP İl Başkanı Deniz Yücel, parti il binasında ilçe başkanları ile bir araya geldi. Seferihisar İlçe Başkanı hariç tüm ilçe başkanlarının katılım sağladığı toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantı sonrası açıklamada bulunan Deniz Yücel, ilçe başkanları ile bir araya gelerek genel merkezde yaptıkları görüşmelerle ilgili kendilerini bilgilendirdiklerini söyledi. Yücel, “Aday belirleme süreci ve yöntemle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Aday adaylarının, diğer aday adayları, mevcut belediye başkanı ve partimize zarar verecek eylem ve söylemler içerisinde olmamaları konusunda gerekli önlemleri alması konusunda hatırlatma yaptık.” diye konuştu.

“Önce kapısı çalınacak yer ilçe başkanı, sonra il başkanı”

Ankara ziyaretinde bulunan ilçe başkanları ile ilgili de değerlendirmede bulunan Deniz Yücel; "Genel Merkez'e giden, görüşmeler yapan ilçe başkanlarımız bize bilgi veriyorlar. Ancak aday adaylarının belirleneceği bu süreçte sıklıkla Ankara ziyaretleri yapılması farklı algılanabiliyor. Bu konuda ilçe başkanlarımızı uyardık. Gerekmediği taktirde, elbette haklarıdır ama burada genel başkanı temsil eden il yönetimidir. Biz çözüm ürettiğimiz sürece Ankara'da görüşme yapılması farklı algılara yol açabilmektedir. Gerekli olmadıkça bu ziyaretlerin yapılmasının doğru olmadığını hatırlattık. Yöntem bile belli değilken, genel başkanımızın kapısını aşındırmaları bizim doğru bulduğumuz bir şey değil. Bir ilçede belediye başkan aday adayı olan arkadaşımızın önce kapısını çalacağı yer ilçe başkanı sonra il başkanlığıdır. Eğer sorun yaşanırsa genel merkez olmalıdır. Bu konuda da gerekli uyarıları yaptık. İlçe başkanları da bizimle mutabıklar.” ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler