131019098
16 Nisan 2024, Salı

DSP GENEL BAŞKANI’NDAN ALİAĞA’YA SÜRPRİZ ZİYARET

13 Ocak 2018, Cumartesi 06:16

     


Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, partisinin Aliağa İlçe Başkanlığına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, dün DSP Aliağa İlçe Başkanlığı’na sürpriz bir ziyarette bulundu. Ziyarette, DSP Aliağa İlçe Başkanı Osman Kocabıyık ve parti ilçe yönetimi ile görüşen Aksakal, Aliağa’yı önemsediklerini vurgulayarak geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulla göreve gelen Başkan Kocabıyık ve yönetimini tebrik etti. Genel Başkan Aksakal’a, sürpriz ziyareti karşısında son derece mutlu olduklarını ifade eden DSP Aliağa İlçe Başkanı Osman Kocabıyık, kongre sonrası yaptıkları çalışmalar ve bundan sonraki süreçte yapacakları projelerle ilgili genel başkanı bilgilendirdi.

Sohbet havasında geçen ziyarette ülke gündemindeki konulara da değinen Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, Türkiye’nin giderek seçim atmosferine girdiğini belirterek, DSP olarak 2019 seçimleri için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi. Seçimlere kendi Cumhurbaşkanı adayları ile katılacaklarını kaydeden Aksakal, yaklaşık 1 saat süren ziyaretinin ardından Aliağa’dan ayrıldı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler