131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

MHP ADAYLARINDAN ALTO ZİYARETİ

13 Mayıs 2015, Çarşamba 09:54

     


MHP İzmir 2.bölge milletvekili adaylarından Murat Koç, Süeda Neslihan Çelik, Yalçın Koçyiğit, Hatice Bölük ve Nuri Çiftçi seçim çalışmaları kapsamında Aliağa Ticaret Odası'nı (ALTO) ziyaret etti.

ALTO Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında adaylara, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir de eşlik etti. Adayları, ALTO Başkanı Adnan Saka ve ALTO Genel Sekreteri Takdir Yarış karşılarken, katılımcılar arasında, Aliağalı muhtarlar ile vatandaşlar yer aldı.

Adaylar sırasıyla kendilerini tanıtarak 7 Haziran Genel Seçimlerine yönelik olarak şunları söyledi;

2. Sıra Adayı Murat Koç: Mersin'e taşınan ihracat Limanı, tahıldaki üretimin azalması, İzmir'in sanayide 1. bölge gösterilmesi sonucunda 3. bölge olarak gösterilen Manisa'ya daha fazla teşvik primleri verilmesi, durumlarının İzmir'i ekonomik olarak zayıflattığını belirten Koç, tüm bunların yanında meclise girmesi durumunda, İzmir'den alınan ne varsa hepsini geri getirmek için var gücü ile çalışacağını belirtti.

3. Sıra Adayı Süeda Neslihan Çelik: "Vatan ve millet aşkımız her zaman önde gelir, bu konuda asla taviz vermeyeceğiz. Ancak bugün öyle bir diktatör rejim ile yönetiliyoruz ki, partimiz sloganlarının yer aldığı billboardlardaki afişlerimiz bile kaldırılıyor. Biz bu noktada halka dönük çalışmalarımızı sürdüreceğimizi, başkanlık sistemine geçilmesini ve bu dikta rejime son vereceğimizi bildirmek isterim" diye konuştu.

5. Sıra Adayı Yalçın Koçyiğit: Aliağa'nın Türkiye'de önemli bir yere sahip olduğunu ve bu önemin daha da artması için altyapı ve eğitim sorunlarının çözülmesi gerektiğini söyleyen Koçyiğit, bu konularda çalışmalar yapacağını dile getirdi.

6. Sıra Adayı Hatice Bölük: Dershanelerin okullara çevrilmesi ile birlikte apartman görümündeki okullarda bir takım sosyal faaliyetlerin yürütülemeyeceğine dikkat çeken Bölük, bu sisteme son vermek için çalışacağını belirtti. Emekli öğretmen Bölük, okul kitapları olarak verilen kitaplarda da yeteri kadar bilgi yer almadığını ifade ederek, milletvekili olması durumunda bu konuda da çözüm üretmek için çeşitli girişimlerde bulunacağını kaydetti.

12. Sıra Adayı Nuri Çiftçi: "Eğitim Sistemi bir çok öğretmenimizi olduğu gibi öğrencilerimizi de olumsuz açıdan etkiledi ve etkilemeye devam ediyor" diyen Çiftçi, öğrencilere verilen derslerin saatleri konusundaki denge ile, öğretmenlerin atanması konularındaki yanlışları düzeltmek adına çözüme ulaşana kadar uğraşlar vereceklerini söyledi.

SAKA, "DESTEKLERİ BEKLİYORUZ"

ALTO Başkanı Adnan Saka, adaylara hitaben yaptığı konuşmada, "Aliağa çok özel bir kent. Her daim artıları olduğu gibi eksiklikleri de var. Bölgenin adayları olarak seçilmeniz durumunda bizlere ileriki aşamalarda destek vereceğinize inanıyorum. Çünkü belirli eksiklikler giderilirse, bölgenin özellikle de Aliağa'nın ekonomik anlamda verimi daha yüksek bir kent haline geleceği düşüncesindeyim" diyerek vekil adaylarından Ankara ile Aliağa arasında köprü olmaları ve ortak çalışmalar yapılması neticesinde, bölge insanına da istihdam anlamında fayda sağlanabileceğini belirtti. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler