131019098
19 Nisan 2024, Cuma

NİHAT ZEYBEKCİ: “İZMİR’DE 20’DEN FAZLA İLÇEYİ ALIRIZ”

13 Aralık 2018, Perşembe 07:06

     


İzmir’de partisinin teşkilat mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda konuşan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “İzmir’de 30 ilçede de iddialıyız. 20’den fazla ilçeyi alırız. Denizli, Uşak gibi iller de Ege Bölgesi’nin sol illeriydi. Sol kaleleri aldık. İzmir’i de alacağız.” dedi.

İzmir’de belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcıları ve aday adaylarıyla buluşan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler sürecine dair önemli bilgiler verdi. İl Başkanı Aydın Şengül’ün de katıldığı teşkilat programında yeni dönemde gerçekleştirilecek çalışmalar ve uygulanacak yol haritasına ilişkin hazırlıklar masaya yatırılırken hedef de kondu. Zeybekci’nin programda belediyecilik ağırlıklı konuşma yaptığı ve Denizli’de hayata geçirilen uygulamalardan örnekler verdiği öğrenildi.

“EGE’DEKİ SOL KALELERİ ALDIK, İZMİR’İ DE ALACAĞIZ!”

Kentte geçtiğimiz günlerde yerel seçim sürecinin startını veren ve sahaya inerek temaslarına başlayan Zeybekci’nin teşkilata verdiği mesajlarda, “İzmir’i alacağız. 30 ilçede de iddialıyız. 20’den fazla ilçeyi alırız. Konjonktür bizden yana. Çok çalışacağız. Denizli, Uşak gibi iller Ege Bölgesi’nin sol illeriydi. Sol kaleleri aldık. İzmir’i de alacağız. İzmir aslında sol kale falan değil. İzmir demokrattır. Biz kendimizi anlattığımızda İzmir’de başarılı oluruz. Ege’nin gözbebeği İzmir’de yeter ki biz kendimizi doğru anlatalım” ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler