131019098
29 Mart 2024, Cuma

ALİAĞA’NIN SORUMLUSU ÖZLEM KART

14 Şubat 2018, Çarşamba 06:46

     


CHP İzmir İl Başkanlığı’nda ilçe sorumluları belirlendi. Partinin Aliağa İlçe Sorumlusu, İl Yönetiminden Özlem Kart oldu.

CHP İzmir İl Yönetimi, İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında toplandı. Önümüzdeki hafta ilk olarak ilçe ziyaretlerine başlayacak olan İl Başkanı Deniz Yücel, toplantıda il yöneticilerine ilçe sorumluluğu görev dağılımını gerçekleştirdi. İl Başkanı Yücel’in İzmir’de kaybedilen 8 ilçeyi yeniden kazanmaya odaklanarak çalışmaları yoğunlaştıracaklarını ifade ettiği toplantıda sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret edilmesi kararlaştırıldı. CHP İl Başkanlığı’nın Aliağa İlçe Sorumlusu il yönetim kurulundan Özlem Kart oldu.

Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası kısa bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Deniz Yücel, bu görevlendirmelerin örgütün iletişimini daha da güçlendirmek amacını taşıdığını söyledi. Yücel “Görev alan tüm arkadaşlarımız sorumluluklarının bilincinde. Bu görevlendirmeler sayesinde parti içi işleyişimiz daha da hızlanacak. İlçe örgütlerimizle il yönetimimizin koordinasyonun sağlanması son derece önemli. Bu uygulamada bu koordinasyonu sağlayacak. İnanıyorum ki, arkadaşlarımız sorumlu oldukları ilçe örgütlerimizle birlikte uyumlu bir çalışma yürütecektir.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler