131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

BAŞKAN ACAR’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET

14 Nisan 2018, Cumartesi 07:07

     


Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Ak Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’na seçilen Kazım Sayın’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı seçilen Kazım Sayın’a bir ziyarette Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’dan geldi. İlçe binasında gerçekleşen ziyarete Serkan Acar ve beraberinde bir heyet katılırken, Ak Parti İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları da hazır bulundu.

Başkan Acar’ın ziyaretinden çok memnun olduklarını dile getiren Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın “Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’ın nazik ve kibar davranışına çok teşekkür ederim. Bu ziyaret yeni bir dönemin açıldığını da göstermiş oldu. Çalışmalarını yakından takip ettiğimiz Başkanımızın başarılarının devamını diliyoruz. Bundan sonraki süreçte de birlikte yapacağımız işler olacağına inanıyoruz. Sayın başkanımızın da dediği gibi çalmadık kapı bırakmayacağız. Belki bazı evlerde karşılaşacağız. Bir kez daha kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Sayın’ın ardından konuşan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise “ Sayın başkanım da bizler de Aliağa’ya hizmet etmek için aday olduk ve seçilerek görevlerimizin başına geldik. Yeni görevinizde Allah utandırmasın. Hep birlikte güzel hizmetler yapmak nasip olur. Farklılıkları değil ortak noktalarımızı ön plana çıkararak Aliağamız ve ülkemiz için birlikte çalışacağımıza inanıyoruz.” ifadelerinde bulundu. Ziyaret sohbet ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler