131019098
29 Mart 2024, Cuma

YÜCEL KARAŞAN: “HEDEFİMİZ YEREL SEÇİMLER”

14 Ağustos 2018, Salı 07:07

     


İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü Kurultayında Meral Akşener, Genel Başkanlığa yeniden seçildi. Kurultaya katılan İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yücel Karaşan, bundan sonraki süreçte yerel seçimlere hazırlık yapıp başarılı olmanın yollarını arayacaklarını söyledi.

İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü Kurultayı hafta sonu Ankara ATO Congresium’da gerçekleştirildi. Kurultayda geçerli 881 oyun tamamını alan Meral Akşener, Genel Başkanlığa yeniden seçildi. Kurultayda, 80 asıl, 25 yedek üyeden oluşan Genel İdare Kurulu (GİK) ile 11 asıl ve 7 yedek üyeden oluşan Merkez Disiplin Kurulu (MDK) seçimi de yapıldı. Partinin Genel İdare Kurulu’nda (GİK) İzmir’den Parti Sözcüsü Aytun Çıray, İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir İl Kurucu Başkanı Yıldırım Ulupınar ve 24 Haziran seçimlerinde İzmir 2. Bölgeden milletvekili adayı olan Şengül Hablemitoğlu da yer aldı.

“GENEL BAŞKANIMIZ DEMOKRASİ DERSİ VERDİ”

Ankara’daki kurultaya partinin ilçe yönetimi ile birlikte katılan İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yücel Karaşan, kurultay sonucu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in göreve yeniden seçilmesi bizim için mutluluk verici ve önemli. Genel Başkanımız Türkiye’deki tüm siyasi partilere bir demokrasi dersi verdi. ‘Ben başarısızlığı kendi üzerime alıyorum’ dedi ve kurultay yapılmasını istedi. Partinin il ve ilçe başkanları kendisine güvenlerinin tam olduğunu deklere ettiler zaten. Genel Başkanımız Meral Akşener, bu kurultayda da genel başkan seçilerek güven tazelemiş oldu. Hayırlı, uğurlu olsun. Parti olarak bundan sonraki hedefimiz yerel seçimler. Yerel seçimlere hazırlık yapıp başarılı olmanın yollarını arayacağız.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler