131019098
19 Mart 2024, Salı

DSP’NİN YENİ İLÇE BAŞKANI KOCABIYIK, ‘ALİAĞALILAR BİZE GÜVENSİN’

14 Ekim 2017, Cumartesi 10:10

     


Demokratik Sol Parti (DSP) Aliağa İlçe Başkanlığı’na yeni atanan Osman Kocabıyık, başarılı çalışmaları ile Aliağa’da parmakla gösterilen bir siyasi parti olacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta DSP Aliağa İlçe Başkanlığı’na atanan Osman Kocabıyık, parti çalışmaları hakkında Aliağa Ekspres’e açıklamalarda bulundu. Osman Kocabıyık’a desteğinin tam olduğunu açıklayan eski ilçe başkan Mehmet Emircan ise, “Ben siyasi hayatımı sonlandırdım. Benim bir sözüm vardı. Siyaseti gençlere ve kadınlara teslim edeceğim diye. Bu sözümüzün arkasında durmak için Osman arkadaşımızı bu işe layık gördük. İl Başkanlığımız da uygun gördü ve atandı. Ben siyaseti bıraktım, ancak tribünde oturmayacağım. Yine sahalarda olacağım. Osman arkadaşımıza her türlü desteği vereceğim ve hep yanında olacağım.” dedi. 

‘HER KESİMİ TEMSİL EDEN BİR YÖNETİM OLUŞTURDUK’

İlk olarak yeni bir parti ilçe binasını hizmete açacaklarını kaydeden DSP İlçe Başkanı Osman Kocabıyık, “Aliağa’da yeni bir ilçe binası açacağız. Yeni binamız da eski ilçe binamızın bulunduğu İstiklal Caddesi üzerinde olacak. 20 kişiden oluşun yönetim kurulumuzu belirledik. Yönetimde yer alan arkadaşlarımızın isimlerini önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Aliağa’nın tanınmış isimlerinden, her kesimi temsil edecek bir yönetim oluşturduk.” diye konuştu.

‘ÇEVREDEN ÇOK DESTEK VAR’

Parti olarak hedeflerinin çok büyük olduğunu dile getiren Kocabıyık, “Aliağa’da parmakla gösterilen bir siyasi parti olacağız. Aliağalılar başarılı çalışmalarımızı görecekler. Projelerimizi hayata geçirebilmek için bize sadece belirli bir kadro lazımdı. O kadroyu da oluşturduk. Bundan sonra yolumuz açık olacak. Çevremizden de çok destek var. Kişiliğimize, karakterimize, çevremizdeki insanların kişiliklerine ve karakterlerine, partimizin dürüstlüğüne herkes güveniyor. Biz de inşallah başarılı olacağız.” ifadelerini kullandı.

‘OMURGAMIZ SAĞLAM’

DSP’nin omurgası sağlam bir parti olduğunu ifade eden yeni ilçe başkanı Osman Kocabıyık, “Başarılı olmayan her kişi bir şeyleri kaybeder. Bir yerlerde başarısızlık yapmıştır ki birileri onun oyunu almıştır. Bu siyasette de böyle, esnaflıkta da böyle. Başarısız olduğunuzda birileri bir şeyleri sizin elinizden alır. Biz de siyasi bir partiyiz. Düzgün bir partiyiz, omurgamız sağlam. Kimsenin partisinin seçmeninde gözümüz yok. Şu anda 300’ün üzerinde kayıtlı üyemiz var. Üye sayısını arttırmak için çalışmalarımız var. Arttırmasak da arkamızdaki kitlenin sayısı oldukça iyi. Bunun altyapısını araştırdık. Yaklaşık 1 yıldır bunun çalışmasını yapıyoruz. Herkesin nabzını yokladık. Hepsi çalışmalarımızı onayladı. Biz de ondan sonra bu işe gönül verdik.” dedi.

‘ALİAĞALILAR BİZE GÜVENSİN’

Önümüzdeki süreçte, olası bir seçimde başka bir siyasi parti ile birlikte hareket etme ihtimalleri üzerine de konuşan Kocabıyık, “Yıllar öncesinde 3 ortaklı, 4 ortaklı koalisyon hükümetleri kuruldu. Bizim kafamız kime uyuyorsa, ülkemizin çıkarları doğrultusunda böyle çalışmalar yapılabilir. Biz halk için, çalışanlar için neler yapılabilir, bunların analizini yapıyoruz. Aliağalılar bize güvensin. Ben bu zamana kadar benim yanımda olan, bana destek olan kimsenin yüzünü kara çıkarmadım. Aliağalıların da yüzünü kara çıkarmayacağım.” diye konuştu.

HABER: VOLKAN GÜNDÜZ 







 
Son Eklenen Haberler