131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

AKSOY’DAN ‘GENÇLİK DAYANIŞMA MERKEZİ PROJESİ’

14 Aralık 2018, Cuma 06:35

     


CHP Menemen Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Aksoy, sosyal medya hesabından “Gençlik Dayanışma Merkezi Projesi”nin detaylarını paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Menemen Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Aksoy, gençlere istihdam, kültürel, sosyal ve spor faaliyetleri ile toplum içinde var olmalarını sağlamak amacıyla planladığı Gençlik Dayanışma Merkezi Projesinin detaylarını şahsi sosyal medya hesabında paylaştı.

‘Gençlik Dayanışma Bürosu ve Gençlik Dayanışma Merkezleri Açacağız’

Aksoy, ‘Gençlik Dayanışma Bürosu ve Gençlik Dayanışma Merkezleri Açacağız’ başlığıyla paylaştığı projeyi şöyle açıkladı, “İlçedeki ekonomik, sosyal, akademik, psikolojik ve madde bağımlılığı ile ilgili desteğe ihtiyacı olan gençlerin ihtiyaçlarına uygun hizmet planlamasını Gençlik Dayanışma Bürosu’nda yapacağız. Hizmet planlaması yapılan gençlerimizi ihtiyaçlarının karşılanacağı Gençlik Dayanışma Merkezleri’ne yönlendireceğiz. Gençlik Dayanışma Merkezleri’nde gençlerin akademik başarısını, sosyal becerilerini arttırmak, alkol ve madde bağımlılığına yönelimini engellemek için bölümler olacak. Şiddete maruz kalan gençlerimize psikolojik destek, danışma, tedavi takip ve rehabilitasyon hizmetleri vereceğiz. Gençlerimizin yerel yönetimlerde söz, yetki, karar haklarına sahip olmasını sağlayacağız.”

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler