131019098
19 Nisan 2024, Cuma

SODEM toplantısı Karşıyaka’da yapıldı

15 Mayıs 2017, Pazartesi 05:25

     


Karşıyaka Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin (SODEM) Mayıs ayı olağan yönetim kurulu toplantısına ev sahipliği yaptı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda, belediyelerin güncel sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

SODEM KARŞIYAKA’DA

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, SODEM ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yanı sıra, Buca, Küçükkuyu, Silivri, Giresun ve Süleymanpaşa belediye başkanları ile CHP Genel Merkezi’nden yetkililer katıldı. SODEM üyesi belediyelerin güncel sorunları ve çözüm önerilerinin yanı sıra, AB projelerine katılım ve uluslararası ilişkilerin güçlendirilmesi konuları da masaya yatırıldı.

AMAÇ TÜM BELEDİYELERİ GELİŞTİRMEK

SODEM ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer “Ev sahipliği için Karşıyaka Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Avrupa Şeref Bayrağı’nı kazanarak kentimize büyük bir gurur kazandırdılar. Her belediyemizin gelişmesi ve bu tür başarılar elde etmesi için bir aradayız, çalışmalarımız sürecek” dedi.

“EN GÜZEL HİZMETLERİ ÜRETMEK İÇİN BİR ARADAYIZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sosyal demokrat belediyelerin gelişmesi için çalışmalarını sürdüren SODEM’e ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduk. Belediyelerle güçlerimizi birleştirerek, en güzel hizmetleri yapmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler