131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

SEÇİM ÇALIŞMALARINA KADIN DESTEĞİ

15 Mayıs 2018, Salı 07:01

     


24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri yaklaşırken CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları da çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmalara İl Kadın Kolları yönetimi de destek verdi.

CHP, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. CHP İl Kadın Kolları Yönetimi, partinin Aliağa İlçe Kadın Kolları üyelerinin yürüttüğü çalışmalara destek olmak amacıyla dün ilçeye geldi. Yeni Mahalle’de seçim çalışması yapan kadınlar daha sonra CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nın İstiklal Caddesi’nde açmış olduğu seçim bürosunda bir araya geldi.

Durmaz: “Çalışmalarımıza destek oldular”

Yürütülen seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, “24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekili seçimleri için partimiz çalışmalarına başladı. Kadın Kollarımız da saha çalışmalarını planlı bir şekilde geçtiğimiz hafta başlattı. İl Kadın Kolları yöneticilerimiz, bu gün İlçe Kadın Kolları Başkanlığımızın Aliağa’da sürdürmüş olduğu çalışmalara destek vermek amacıyla ilçemize geldiler. İlk Kadın Kolları yöneticilerimiz ve Aliağa’daki kadınlarımız yaklaşık 80 kişilik bir grupla Yeni Mahalle’de belirlediğimiz alanlarda çalışmalar yaptılar. Birebir ev ziyaretleri ve görüşmeler şeklinde. Seçim çalışmalarımızı bu gün İl Kadın Kolları Başkanlığımızın da desteğiyle hayata geçirmiş olduk. Aynı zamanda burada bir seçim bürosu oluşturuyoruz. Bu seçim büromuzun açılışını da önümüzdeki günlerde milletvekili adaylarımızın katılımıyla gerçekleştireceğiz.” dedi.

İnetaş: “İnşallah bu iş ‘tamam’ olacak”

Aliağa’da her zaman için güzel çalışmalar yaptıklarını vurgulayan İl Kadın Kolları Sekreteri Nesrin İnetaş da, “Aliağa bizim için özel bir ilçe. Biliyorsunuz, önümüzde olağanüstü bir seçim var. Bunun için de örgüt olarak var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu iş ‘tamam’ olacak. Sonunda gülen biz olacağız. Bugün Aliağa’da alan çalışmasında bulunduk. 30 ilçemizde de bunu uyguluyoruz zaten. Daha çok belediyesi bizde olmayan ilçelerde yoğun çalışmalar yapıyoruz. Referandum oylamasında İzmir’deki 8 ilçe bizim partimizden olmamasına rağmen tüm ilçelerde ‘hayır’ oyu önde çıktı. Bu bizi çok mutlu etti. Aynı şekilde tüm hızımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah da bu çalışmaların arkasından başarı gelecek.” ifadelerini kullandı.

Işık: “Muharrem İnce’ye büyük bir teveccüh var”

Kadın Kolları olarak yaklaşık 1 haftadır seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Seçil Adalet Işık da, “Bugün de Yeni Mahalle’de, özellikle az oy aldığımız bölgelerde seçim çalışması yaptık. Kapı kapı gezdik. Gördüğümüz o ki, inanılmaz derecede Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’ye büyük bir teveccüh var. Bunu mutlulukla karşıladık. İnşallah bu sefer ‘tamam’ diyeceğiz, bu işi bitireceğiz. Aliağa’dan bunun müjdesini verebilirim.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler