131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

CHP’DEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

15 Haziran 2015, Pazartesi 10:24

     


CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter beraberindeki 1.Bölge Milletvekili Musa Çam, 2.Bölge Milletvekili Kamil Okyay Sındır, milletvekili adayları Ülkümen Rodoplu, Nurgül Uçar, Ali Kemal Elitaş ve Nevzat Kavalar ile birlikte partilerinin Aliağa İlçe Başkanlığına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

CHP İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen teşekkür ziyaretinde, milletvekilleri ve milletvekili adayları partililer ile bir araya gelerek genel seçim sürecinde yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ilettiler. Teşekkür ziyareti kapsamında parti binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, il başkanlarını, milletvekillerini ve milletvekili adaylarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“KURULACAK İKTİDARDA CHP’NİN GÜÇLÜ BİR YERİ OLACAK”

Zorlu bir seçim süreci geçirdiklerini, alınan sonuçların memnuniyet verici olduğunu belirten Özcan Durmaz, bir kader seçimi olan bu seçimleri Türkiye’nin başarıyla sonuçlandırdığını vurguladı. Partilerinin tek başına iktidar olma imkanını yakalayamadığını, fakat kurulacak olan iktidarda CHP’nin güçlü bir yere sahip olacağına inandıklarını kaydeden Durmaz; “Bugün sizlerin de gördüğü gibi CHP parlamentonun güçlü partisi, bundan böyle ortaya çıkacak olan koalisyon hesaplarının ve formüllerinin de güçlü partisi konumunda. Dolayısıyla bundan sonra kurulacak iktidarda CHP'nin güçlü bir yeri olacağını düşünüyoruz, öyle olmasını da diliyoruz. 13 yılın enkazını hakkıyla, halkın beklentisi doğrultusunda kaldırma imkanını buluruz diye düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

“MHP’DEN ALACAĞIMIZ ÇOK OY VAR”

Durmaz’ın ardından söz alan CHP İl Başkanı Bedri Serter, bu seçimin Türkiye’nin gidişatı için çok önemli bir seçim olduğunu söyledi. Serter; “ Bu seçim Aliağa içinde çok önemli bir seçimdi. Özcan kardeşimin de söylediği gibi birlik, beraberlik ve kucaklaşma olduğu müddetçe her şey yerini buluyor. Seçim sonuçlarına baktığımız zaman demek Aliağa da şu geçişi görüyoruz. Aliağa'da CHP ile MHP arasında oylar çok rahatlıkla transfer olabiliyor. Bir kere bu şablonu oturtmamız lazım. Bu şablonu oturttuktan sonra bizim MHP'den alacağımız daha çok oy var. Bundan sonraki seçimleri ona göre götürmek mecburiyetindeyiz. İlçe başkanımızın nezdinde kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve siz gönüldaşlar müthiş çalıştınız. Özellikle kadınlarımızın tek tek ellerinden öpüyorum” diye konuştu.

PARTİLİLERDEN DESTEK

İl Başkanı Bedri Serter’in ardından sırasıyla birer konuşma yapan Nurgül Uçar, Ali Kemal Elitaş, Nevzat Kavalar, Ülkümen Rodoplu, Kamil Okyay Sındır ve Musa Çam'da partililere seçim süresince yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ilettiler. Partililer de milletvekili ve milletvekili adaylarına alkışlarla destek vererek bundan sonraki süreçte başarı dilediler. Teşekkür ziyaretinin ardından partililer CHP İlçe Başkanlığı binasının önünde hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.  (Volkan Gündüz)







 
Son Eklenen Haberler