131019098
16 Nisan 2024, Salı

YÜCEL, ŞİDDETE UĞRAYAN GAZETECİLERİ DAVET ETTİ

15 Eylül 2020, Salı 06:38

     


CHP İl Gençlik Kolları’nın olaylı kongresinde saldırıya maruz kalan muhabirler CHP İl Başkanı Deniz Yücel tarafından davet edildi. Görüntülerde tespit edilen kişilerin teyit amaçlı olarak gazetecilere gösterildiği belirtildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Gençlik Kolları tarafından 29 Ağustos’ta yapılan olaylı kongre sonrasında bir gelişme yaşandı. Kongrenin ardından devreye giren, saldırgan partililer için ‘gereken yapılacaktır’ mesajını veren ve konunun takipçisi olacaklarını ifade eden İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, basın mensuplarını davet etti. Gerçek İzmir’in haberine göre Başkan Yücel’in saldırganların tespiti için kurulan komisyon hakkında gazetecilere bilgiler verdiği belirtildi. Gelinen süreçte çalışmaların yapıldığı, görüntülerin incelendiği ve bazı kişilerin tespit edildiği öğrenildi. Tespit edilen kişilerin muhabirlere gösterildiği aktarıldı. Teyit ettirilen kişiler için partinin alacağı kararın ilerleyen günlerde netleşeceği belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Seçim sonlanmasıyla arbede yaşanmış ve partililer salonda birbirlerine girmişti. Tam o sırada görevlerini yapan basın mensupların saldırılar olmuştu. Bir basın mensubunun telefonu gasp edilirken başka bir muhabire de fiziki saldırıda bulunulmuştu. Diğer basın mensupları da olaylar sırasında zor anlar yaşamıştı.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler