131019098
19 Nisan 2024, Cuma

TAHİR ŞAHİN: “AZİZ KOCAOĞLU ADAY OLMAZSA VAY HALİMİZE!”

15 Aralık 2018, Cumartesi 06:30

     


Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Emiralem’de düzenlenen bir törende yaptığı konuşmada "Aziz Kocaoğlu aday olmazsa vay halimize! Kocaoğlu, İzmir için kendini yaksın. Dön Aziz Başkan’ım" diyerek, Başkan Kocaoğlu'na yeniden aday olması çağrısında bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, aşırı yağışlarda kent içindeki cadde ve sokaklarda yaşanan sıkıntıyı çözmek için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Menemen Yahşelli, Göktepe ve Emiralem’de 15,5 milyon TL tutarında yatırım başlattı. Projenin gerçekleştirildiği bölgede Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in ev sahipliğinde düzenlenen törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu gündemdeki konulara ilişkin önemli mesajlar verdi. Törende Aliağa Belediye Eski Başkanı Ömer Turgut Oğuz da yer aldı.

Başkan Şahin’den "Dön Aziz Kocaoğlu" mesajı

Törende konuşan Menemen Belediye Başkanı Şahin, “Aslında bu törende benim çok fazla söyleyecek sözüm yok. İşin gerçek sahibi Aziz Kocaoğlu sizlere hitap edecek. Ne yaptığını ne yapmadığını çok daha iyi anlatacaktır. Kocaoğlu ile 2004 yılından bu tarafa çalışmaktan son derece onur duyuyorum. Aziz Kocaoğlu deyince akla çalışkanlık, namuslu adamlık, dürüstlük geliyor. Aziz Kocaoğlu deyince akla üretmek, köylüye, milletine hizmet etmek geliyor. Aziz Kocaoğlu böyle bir adam. Bulunması zor bir adamdır Aziz Kocaoğlu! Çalışması zor ama keyifli bir adamdır Aziz Kocaoğlu. Zaten zor olmazsa o işin keyfi de çıkmaz. İlçemizde inanılmaz hizmetler etti. İzmir’in 30 ilçesine, merkezine, çevresine inanılmaz hizmetler etti. Bu hizmetlerinden dolayı büyük başkanıma çok teşekkür ediyorum. Köylü, tarım denince akla Aziz Kocaoğlu geliyor. Kendi ilçemde neredeyse ova yollarında asfalt atılmadık alan kalmadı. Köylü ürününü çok daha rahat bir şekilde toplayabiliyor. Kooperatifleşmede zaten inanılmaz bir destek veriyor. Şimdi buraya gelirken söyledi; Migros ile yeni bir kooperatif anlaşması yaptığını söyledi. Vatandaş ürününü 1 yerine 2 liraya satma noktasına geliyor. Buruk bir tören yapıyoruz ama inşallah bu burukluk gidecek. Aziz Kocaoğlu 4 ay önce aday olmayacağını açıkladı. Ben de aday olmazsa ‘vay halimize’ demiştim. Hala, ‘Aziz Kocaoğlu aday olmazsa vay halimize’ diyorum. İkili sohbetlerimde de anlatmaya çalışıyorum. Geçen gün güzel bir şey söyledi. ‘Bu ülke, bu İzmir için kendimi yakarım’ dedi. Çok güzel bir cümleydi. Çok hoşuma gitti. Bu topluluğa, ‘Aziz Başkan kendini yaksın mı?’ diye soruyorum. Yaksın mı? Tabi öyle yakma değil o! Mecazi anlamda söylenmiş bir cümle. İzmir için kendini yakmak gerekiyorsa, Aziz Kocaoğlu İzmir için kendini yaksın. Dön Aziz Başkan’ım, diyorum. Dön Aziz Kocaoğlu!” ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler