131019098
26 Nisan 2024, Cuma

AKBULUT, “ALİAĞA HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

16 Ocak 2017, Pazartesi 07:17

     


AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, ilçeye yapılması planlanan yatırımların takibi için Ankara’da bir dizi görüşmelerde bulundu. Akbulut, yaptığı görüşmeleri sosyal medya hesabında paylaştı.

Ankara’da gerçekleştirdiği görüşmeleri başlıklar halinde sosyal medya hesabında paylaşan Yaşar Akbulut, Başbakan Binali Yıldırım'a Aliağa'ya yapılacak yatırımlarda tıkandıkları konuları ve ilçedeki son siyasi durumları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Nükhet Hotar'a yapılacak yatırımların genel durumunu, AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ile ilçeye yapılacak yeni hastanenin arsa tahsisini, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Sağlık Bakanlığı Yatırım Müdürlüğü ile de 2017 bütçesine dahil edilmesini görüştüklerini belirtti.

MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile ilçeye yapılacak olan TOKİ konutlarını ve halı sahaları, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yardımcısı Bilal Uçar ile detaylarını daha sonra açıklayacağı 2 yeni projeyi ayrıca Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun ile de arsa tahsislerini görüştüklerini kaydeden Akbulut, İzmir 1. Bölge AK Parti Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Necip Kalkan ve Hüseyin Kocabıyık'a da Aliağa’yı ve projelerini anlattıklarını belirtti.

‘Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir’ anlayışıyla siyaset yaptıklarını ifade eden Yaşar Akbulut, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı, “Başbakanımız ve Milletvekillerimizden Allah razı olsun. Minnettarız. Bütün bu yatırımlara koştururken, her zaman yanımızda olan ve desteğini sonuna kadar esirgemeyen İl Başkanım Bülent Delican'a da Aliağa adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ne dedik, ‘Aliağa Her Şeyin En İyisine Layık’ ve gereğini yerine getiriyoruz. Dualarınıza muhtacız, dualarınızı esirgemeyin. Birileri diyormuş ki ‘Seçime daha 2 yıl var, bu hizmetler unutulur’. İşte tam da fark orada; siz seçim için, makam ve mevki için, cebinizi doldurmak için siyaset yaparsınız. Ama biz ‘Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir’ anlayışıyla yani Allah’ın rızasını kazanmak için yaparız.”

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler