131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

KAMYONCU ESNAFIYLA BULUŞTU

16 Mart 2019, Cumartesi 06:28

     


Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, S.S 32 No.lu Aliağa Kasalı Kamyoncular Tankerciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Acar, çevre yolunun tamamlanması ile birlikte çevre yoluna yakın, içesinde sosyal yaşam alanlarının da bulunduğu 160 dönümlük bir kamyon garajı yapacaklarını söyledi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı kooperatif Başkanı Savaş Uzun ile birlikte yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Uzun, kamyon garajına yapılan asfaltlama çalışmalarından ve kooperatife verdiği desteklerden ötürü Başkan Serkan Acar’a teşekkür etti. Başkan Serkan Acar, kooperatif ziyaretinin ardından kamyoncu esnafı ile buluştu.

Battı çıktının ve çevre yolunun tamamlanması ile birlikte Çanakkale yolundaki trafiğin büyük ölçüde çözüme kavuşacağını söyleyen Acar, “Çevre yolunun açılışı 9 Eylül’de gerçekleştirilecek. Eski garaj mevkiine battı çıktı yapılması konusunda bir arzumuz vardı. Tüpraş kavşağından başlayarak emniyete kadar yolun yere alınması Aliağa trafiğine nefes aldıracak. Karayolları ihaleleri tamamladı. Bu yıl içerisinde çalışmalar başlayacak” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler