131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

CHP’DE SEÇİM TAKVİMİ BELLİ OLDU

16 Eylül 2017, Cumartesi 07:06

     


CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nda, kongre takvimi belli oldu. 19-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan delege seçimleri sonrasında İlçe Başkanlığı seçiminin ise Aralık ayı içerisinde yapılacağı bildirildi.

CHP kongre sürecinde Aliağa İlçe Başkanlığı delege seçimleri takvimi belli oldu. Seçim takvimi parti ilçe binasında askıya çıkarıldı. Takvime göre, mahalle ve köylerdeki delege seçimleri 19-21 Eylül tarihleri arasında, ilçe merkezinde 23 Eylül’de, Yeni Şakran ve Helvacı’da ise 24 Eylül’de yapılacak. Delege seçimlerinin ardından CHP İlçe Kongresi ise Aralık ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Partimizin delege seçimlerinin takvimi belli oldu. 19-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sonrasında da Aralık ayı içerisinde ilçe kongremizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Ocak ayı içerişinde de İl kongremizle süreci tamamlamış olacağız. Delege seçimleri ile ilgili takvimi parti ilçe binamızda askıya çıkardık. Partililerimiz gelip buradan kontrol edebilirler. Delege seçimlerimize bütün partililerimizin eksiksiz katılımını bekliyoruz.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler