131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

KEREM ALİ SÜREKLİ: “CUMHUR İTTİFAKI'NIN TEMELLERİ 15 TEMMUZ’DA ATILDI”

17 Ocak 2019, Perşembe 06:40

     


AK Parti İzmir 25-26. Dönem Milletvekili Kerem Ali Sürekli, ilçe gezileri kapsamında Aliağa’ya geldi. Aliağa’da AK Parti İlçe Başkanlığı’nı, Aliağa Belediyesi’ni ve MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek başkanlar ve yönetimleriyle toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti İzmir Eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Aliağa’ya geldi. Cumhur İttifakı Adayının Serkan Acar olarak açıklanmasının ardından gerçekleştirilen ziyarette Sürekli, ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilatı’na gelerek bir toplantı gerçekleştirdi. Ardından Aliağa Belediyesi’nde Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret eden Eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli, son olarak MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Kerem Ali Sürekli’ye ziyaretleri sırasında AK Parti İlçe Başkanı Kazım Sayın ve AK Parti ilçe yönetimi eşlik etti. Aliağa Belediyesi'ndeki ziyaretin ardından Başkan Serkan Acar'ın da katılımı ile MHP İlçe Teşkilatına gelen Sürekli'yi MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve Teşkilat Mensupları kapıda karşıladı.

Basın açıklamasında ilk olarak MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir söz aldı. Aydemir, "Cumhur İttifakımız kurulduğundan bugüne ilçe teşkilatları olarak birlikte çalışıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de geçmiş dönem İzmir Milletvekilliği görevini yürütmüş Kerem Ali Sürekli İlçe Teşkilatımıza gelerek bizleri onurlandırdı. Parti olarak yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Bu kararın mimarlarına çok teşekkür ediyorum”

Abdurrahim Aydemir’in ardından açıklamada bulunan AK Parti İzmir Eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli ise: "Ne mutlu ki bugün Aliağa programı çerçevesinde hem Sayın Belediye Başkanımız Serkan Acar'ı hem de Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ettik. Mutlulukla buraya geldim. Cumhur İttifakı vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi. 15 Temmuz’da Cumhur İttifakı'nın temellerinin atıldığını belirterek sözlerine devam eden Sürekli, "O gün halkımız Cumhurbaşkanımız ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin çağrısı olmadan kendiliğinden meydanlara gelmeye başlamıştı. O gün alanlarda AK Partili vatandaşlar ve MHP'li Ülkücü kardeşlerimiz vardı. Ben buna bizzat şahit oldum. 15 Temmuz gecesi başlayan bu birliktelik Sayın Devlet Bahçeli'nin de katıldığı Yeni Kapı Mitingi ile sağlamlaştı. Referandumda ve 24 Haziran'da bu birlikteliğin, çalışmalarımızın semeresini aldık. Yerel seçimlerde bir iş birliği kararı alındı. Bu kararın mimarlarına çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini ekledi.

“Başarılı olacağımıza inancım tam”

Cumhur İttifakı'nın İzmir’de başarılı olacağına inancının tam olduğunu belirterek sözlerine devam eden Kerem Ali Sürekli, "Bugün Bergama'dan Aliağa'ya kadar gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde Bergama'da Hakan Koştu, Dikili'de Buğra Akın, Kınık'ta Sadık Doğruer, Aliağa'da Serkan Acar ile Cumhur İttifakı'nın Bakırçay'da full çıkaracağını biliyoruz. Dört buçuk yılı aşkın süredir Aliağa'da Belediye Başkanlığı yapan Serkan Acar'ın vekilliğim süresince de başarılı hizmetler yaptığına tanık oldum. Bu dönem de kendisi Cumhur İttifakı'nın Aliağa Belediye Başkan adayıdır. Teşkilatlarımız olarak kendisinin sonuna kadar arkasındayız. Hayırlara vesile olsun.” diyerek sözlerine son verdi. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da Kerem Ali Sürekli'ye teşekkürlerini iletti. Sürekli, basın açıklamasının ardından basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdikten sonra teşkilattan ayrıldı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler