131019098
29 Mart 2024, Cuma

MHP, BÜYÜK KURULTAY’A ÇIKARMA YAPACAK

17 Mart 2018, Cumartesi 06:28

     


MHP İlçe Başkanlığı, partilerinin Ankara’da gerçekleşecek 12. Olağan Büyük Kurultayı’na katılım için bugün Aliağa’dan iki otobüs kaldıracak. Partililer MHP İzmir İl Başkanlığı’nın 50 otobüslük konvoyuna dahil olarak bu gece il merkezinden hareket edecek.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı, partilerinin yarın Ankara’da gerçekleşecek 12’inci Olağan Büyük Kurultayı’na 50 otobüslük konvoyla gidecek. MHP Aliağa İlçe Başkanlığı da bugün gece saat 00.00 sıralarında Aliağa’dan kaldıracağı iki otobüsle İzmir’den hareket edecek konvoya katılacak. MHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nın kaldıracağı otobüsler Demokrasi Meydanı’ndan hareket edecek. MHP İzmir İl Başkanlığı, Ankara Arena Spor Salonu’nda yarın (18 Mart Pazar) yapılacak olan, ‘Milli Duruş, Şühedaya Vefa ve Millete Beka’ temalı Büyük Kurultay’a 60 üst kurul delegesinin yanı sıra 30 ilçe teşkilatı, Ülkü Ocakları, kadın kolları ve çok sayıda partiliyle katılım gösterecek.

“Bahçeli konuşacak, tüm dünya kulak verecek”

Büyük Kurultay hazırlıklarının son aşamaya geldiğini söyleyen MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, “İzmir’den 50 otobüs kaldırarak, milliyetçi hareketin toyunda, bayramında bulunacağız. O gün Lider Devlet Bahçeli konuşacak ve tüm dünya o sese kulak verecek. Partimizde artık kişisel menfaatler yer bulamayacak. Türk Milleti’nin geleceğine dair sözler söylenecek. Kurultayımızda ‘Milli devlet, güçlü iktidar’ ve ‘2023 Lider Ülke Türkiye’ vizyonunun heyecanı ile coşkusu tüm dünyaya ilan edilecek.” diye konuştu.

“Kurultay’a Aliağa’dan yoğun ilgi var”

Aliağa’daki partililer ile birlikte bu akşam 2 otobüs, gece 12 sıralarında Ankara’ya doğru yola çıkacaklarını ifade eden MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, “Aliağa’dan Büyük Kurultayımıza katılmak isteyen partililerimizin sayısı oldukça fazla. Geçtiğimiz dönemlere göre daha fazla ilgi var. 2 otobüs dolusu partilinin yanı sıra şahsi araçları ile Ankara’ya gelecek olan partililerimiz de bir hayli fazla. Bu da bizim için ayrı bir gurur. Bu gece il yönetimimiz ile birlikte büyük bir kafile halinde kurultay için İzmir’den yola çıkacağız. Kurultayımız her zaman olduğu gibi yine şölen havasında olacak. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, kurultayda Türkiye’yi ve tüm dünyayı ilgilendiren önemli mesajlar verecek. Kurultayımızın; “Şühedaya Vefa, Millete Beka" olan teması da ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle oldukça anlamlı.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler