131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

MHP HEYETİNDEN KARATAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

17 Ağustos 2017, Perşembe 07:22

     


Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve parti ilçe yönetimi, MHP İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Necat Karataş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, parti ilçe teşkilatı ile birlikte MHP İzmir İl Teşkilatının 12. Olağan Kongresi’nde yeniden İl Başkanlığı’na seçilen Necat Karataş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. MHP İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette, kongrenin ardından oluşturulan yeni il yönetimi de hazır bulundu. MHP Aliağa İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanı Serkan Acar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Necat Karataş, partililerin teveccühü ile yeniden göreve seçildiğini belirterek, yeni dönemde de hep birlikte güzel işler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Karataş, önümüzdeki günlerde de MHP Aliağa İlçe Başkanlığı ve Aliağa Belediye Başkanlığı’na iade-i ziyarette bulunacaklarını belirtti.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ise ziyarette yaptıkları konuşmalarda, yönetimin yeni dönemde de başarılı çalışmalara imza atacağına inançlarının tam olduğunu belirterek, Karataş’ı tebrik ettiler. Sohbet havasında geçen ziyarette İzmir’in ve Aliağa’nın sorunları ile ilgili de bilgi alışverişinde bulunuldu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler