131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

‘AK PARTİ İLE İŞ TUTAN BAŞKAN İSTEMİYORUZ’

18 Ekim 2018, Perşembe 06:26

     


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ilçe gezilerine Aliağa’da devam etti. CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nı ziyaretinde konuşan Karabağ, “CHP’liyim deyip, AK Parti ile iş tutan belediye başkanı istemiyoruz.” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için kulislerde adı geçen isim olan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçe gezilerine devam ediyor. Karabağ, bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı’na da ziyarette bulundu. Başkan Hasan Karabağ’ın ziyaretinde CHP Aliağa İlçe Başkanı Namık Kaçar, yerel seçimlerde aday adayı olabilmek için geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Özcan Durmaz, CHP Bayraklı İlçe Örgütü, CHP Aliağa İlçe Örgütleri ve çok sayıda partili katlım gösterdi.

“CHP’liyim deyip, kamu arazilerini Fethullahçılara satan belediye başkanları olmasın”

Ziyarette ilk konuşmayı aday adaylığı için geçtiğimiz günlerde istifa eden Özcan Durmaz’ın yerine vekaleten CHP İlçe Başkanlığı’na getirilen Namık Kaçar yaptı. Kaçar, “Büyükşehir Başkanlığı için, diğer ilçe başkanlıkları için, yerel yönetimlerin başkanlıkları için süreç devam etmektedir. Bugün de çok güzel günlerden birisini yaşıyoruz.” dedi. Kaçar, ziyarete katılım gösterenlere teşekkürlerini ileterek sözlerini tamamladı. Namık Kaçar’ın ardından kürsüye davet edilen Başkan Hasan Karabağ, “İnşallah bir dahaki gelişimizde belediye binasını ziyaret etmek te nasip olur. İlçe binasını bilmeyen, partililik kültürünü bilmeyen, vicdanı olmayan, iktidara gitsin diye bir gayreti olmayan bir adamın belediyede bize faydası olmuyor. Ben Cumhuriyet Halk Parti’liyim, ben laikim, ben Atatürkçüyüm diyen belediye başkanları istiyoruz biz. Televizyonlara çıkıp CHP’liyim görüntüsü verip ondan sonra tezgahın arkasında AKP ile iş tutan, onların iş adamlarıyla sürekli düşüp kalkan belediye başkanları olmasın artık. Kamu arazilerini Fethullahçılara, gericilere, AKP’li iş adamlarına satan belediye başkanları olmasın aramızda.” ifadelerini kullandı.

“Topyekûn Atatürkçüleri ayağa kaldıralım”

Konuşmasına devam eden Hasan Karabağ, ”Biz halka söz verip çıktık yollara. Biz Cumhuriyeti kuran partiyiz. Asla yılgınlığa gerek yok. Sahte üyeleri gönderin aramızdan. Milletvekili olacak adam, belediye başkanı olacak adam gelecek parti binalarında çalışacak. Sokaklara çıkacak. Afiş asacak. Mitinglerinde görev alacak. Bu duyguları taşımamış adamları getirdik biz bir yerlere. Ondan sonra da Türkiye Cumhuriyeti’nin yıkılışını izleyen bir yapı oluştu. Bu partinin önce üyelerinden başlayarak tümden yenilenmesi gerekiyor. Yerel seçimleri atlatalım. Yerel seçimleri sorunsuz atlattıktan sonra bir kurultay süreci başlayacaksa yeniden yapılandıralım. Demokrasi kavgasına başlayalım. Topyekûn Atatürkçüleri ayağa kaldıralım. Son Atatürkçü toprağa düşünceye kadar bu mücadele bitmeyecek.” diyerek sözlerini tamamladı.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler