131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

AK KADINLAR YEREL SEÇİMLERE HAZIR

18 Aralık 2018, Salı 06:26

     


AK Parti İzmir Kadın Kollarının eğitim ve motivasyon toplantıları Aliağa'dan başladı.

AK Parti İzmir Kadın Kolları tarafından organize edilen teşkilat içi eğitim ve motivasyon toplantıları Aliağa'dan başladı. AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığında İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Reyhan Öztürk, İl Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Fatma Arabacı, İl Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Emel Dalkıran, İl Kadın Kolları Genel Sekreteri Öznur Korkmaz, İl Kadın Kolları Bölge Koordinatörü Sezgin Holat ile İl Kadın Kolları Aliağa Koordinatörü Ayşegül Karışma da katıldı.

Eğitimler verildi

AK Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları yönetimi, mahalle ve sandık kurulu başkanlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine yönelik teşkilat içi eğitim verildi. AK Partili kadınlara, sandık kurulu görevlilerinin neler yapması gerektiği ve sosyal medyayı etkin kullanma gibi eğitimler verildi. AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım, yaptığı açıklamada, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ'ın öncülüğünde İzmir'in 30 ilçesinde gerçekleştirilecek "Eğitim ve motivasyon" toplantılarının ilkinin Aliağa'da düzenlenmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

“Sürekli sahada olmanın avantajını yaşıyoruz”

Yıldırım, Aliağa'daki toplantıya kadın kolları teşkilatında görev alan kadınların yüksek katılım göstermesinin seçimlerdeki başarının habercisi olduğuna işaret etti. Aliağa'da yerel seçimlere yüksek bir motivasyon ve heyecanla hazırlandıklarını ifade eden Yıldırım, sürekli sahada olmalarının avantajını yaşadıklarını belirtti. Teşkilat içi eğitime her zaman büyük önem verdiklerini vurgulayan Yıldırım, "Bugün Aliağa'ya gelerek kadın kolları teşkilatımızla bir araya gelen il kadın kolları yönetiminden birim başkanlarımız bizlere büyük güç verdi. Daha donanımlı, bilgili, genel kültürü yüksek ve gündemi takip eden bir teşkilat hedefliyoruz. Bu eğitimleri alan arkadaşlarımız da kendi alt birimlerinde, mahallelerinde öğrendiklerini anlatarak en güzel şekilde teşkilat çalışmalarına katkı sağlayacak. Bugün düzenlenen eğitim toplantımıza büyük bir coşku ve heyecanla katılım sağlayan teşkilatımızın her bir üyesine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

“İnşallah istediğimiz başarıyı yakalayacağız”

Yerel seçimlerde görüntü ve gürültü kirliliğine izin verilmeyeceğini hatırlatan Yıldırım, bunun sosyal medyayı etkin kullanmanın gerekliliğini öne çıkardığına dikkati çekerek şöyle konuştu: "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın direktifleriyle seçim kampanyalarında artık bayrak, afiş ve broşür gibi çevre kirliliğine yol açacak hiçbir unsuru kullanmayacağız. Partilerin ve adayların görünürlüğünün sağlanması noktasında sosyal medya kullanımı daha da önem kazandı. Bilgi kirliliğine yol açmadan, algı operasyonlarına geçit vermeden, partimizin belirlediği propaganda mesajları doğrultusunda ilkesel bir duruşla çalışmalarımızı sosyal medya aracılığıyla hedef kitlemize en doğru şekilde ulaştırmanın gayreti içinde olacağız. Bugün de İzmir İl Kadın Kolları yönetiminden gelen birim başkanlarımız bu konulara da özellikle dikkat çekti. İnşallah güzel bir seçim kampanyası dönemi geçirerek İzmir'de istediğimiz başarıyı yakalayacağız."

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler