131019098
23 Nisan 2024, Salı

ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜ MHP’DEN ADAY

19 Ocak 2019, Cumartesi 06:29

     


Aliağa’da geçtiğimiz yıllarda Emniyet Müdürlüğü görevi yapmış olan Yaşar Özdemir, 31 Mart Yerel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi’ne hem üye oldu, hem de meclis üyeliğine başvuruda bulundu.

Aliağa’da on yıl boyunca Emniyet Müdürlüğü yapmış olan Yaşar Özdemir, MHP Aliağa İlçe Binasına gelerek hem partiye üye oldu, hem de belediye meclis üyeliği için adaylık başvurusunda bulundu. MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve birçok partilinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak Abdurrahim Aydemir söz aldı. Aydemir, “Aliağa’nın gelişiminde benim de katkım olsun diyerek aramıza katılacak olan Yaşar Özdemir Bey’e İlçe teşkilatı adına hoş geldiniz diyorum. Partimize ve Aliağa’ya yapacağı hizmetler için şimdiden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Tüm gücümüz ve enerjimizle Aliağa için çalışacağız”

MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir’in ardından bir konuşma yapan Yaşar Özdemir, “Aliağa’ya tayin dolayısıyla Muş’tan geldik. Yaklaşık on yıl Aliağa’da Emniyet Müdürlüğü yaptıktan sonra dört yıl ayrılığımız oldu. Ödemiş ve Malatya Emniyet Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra 2010 yılında tekrar İzmir Teftiş Kurumu’na Baş Müfettişi olarak atanmam dolayısıyla tayinen tekrar geldik. Aliağa’ya yerleştik. Aliağa’ya yerleşmemizin sebebi burada uzun yıllar kalmamızdan dolayı çocuklarımız burayı benimsedi. Ege Bölgesi Müfettişi olarak geldiğimiz içinde bu bölgede herhangi bir yere yerleşme imkanımız vardı. Biz de Aliağa’yı seçtik. 21 senedir Aliağa’dayız. Artık Aliağalı olduk. Aslen Sivas Gürün’lüyüz. 2018 yılında emniyet teşkilatından emekli oldum. Emekli olduktan sonra boş durmayı sevmeyen bir yapım olduğu için siyasete girmeyi düşündüm. Burada da yaşadığımız süreç içerisinde Aliağa’da ki belediye başkanlarımız tabi ki buraya hizmet etmişler. Buraya bir takım katlıları olmuş. Ancak Serkan Acar’ın buraya yaptığı katkıları, Aliağa’yı bir kent kimliğine büründürmesini biz burada yaşayarak gördük. Biz de bu projelerin içerisinde olmayı kendimize hedef olarak belirledik. Biz bundan sonraki tüm gücümüz ve enerjimizle Aliağa için çalışacağız. Sözlerime sayın başkanımızın sözüyle son vermek istiyorum. Az laf çok iş.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından üye katılım formunu imzalayan Özdemir’e Abdurrahim Aydemir tarafından parti rozeti takıldı. Yaşar Özdemir’in eşi Fatma Özdemir’in de partiye üye olmasının ardından toplantı son buldu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler