131019098
26 Nisan 2024, Cuma

DSP’LİLER İDDİALI

19 Mayıs 2015, Salı 09:28

     


DSP İzmir 2. bölge milletvekili adayları seçim çalışmalarını tam hız sürdürüyorlar.

Cumartesi günü, gün boyunca Aliağa’yı sokak sokakdolaşarak seçmenlerden destek istiyen Milletvekili adayları; Selçuk Karakülçe, Özer İşçi ve Abdülaziz Şimdi gazetemizi de ziyaret ederek parti politikalarını anlattılar.

KARAKÜLÇE, ‘ÇOK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYORUZ’

DSP’nin temiz bir geçmişi olduğunu belirten eski İl Başkanı ve 1. sıra Milletvekili Adayı Selçuk Karakülçe, “Halkımız, geçmişte DSP’nin ne kadar dürüst bir yönetim gösterdiğini biliyor. Seçmenden büyük ilgi görüyoruz. Yıllardır izlenen kirli politikalar sonucunda DSP yeniden umut olmaya başlamıştır. Bu da halkımız adına bizi çok mutlu ediyor” dedi.

İŞÇİ, “DSP HALKTAN VE EMEKTEN YANA BİR PARTİDİR’

DSP İzmir 2. bölge milletvekili adayı Özer İşçi, Tüm İzmir’de olduğu gibi Aliağa’da da partisinin vaatlerini halka anlattıklarını ve son derece olumlu tepkiler aldıklarını söyledi. DSP’nin Meclis'te üç dönem temsil edilmiş bir parti olduğunu belirten İşçi, “Parti olarak iktidara geldiğimizde asgari ücret 2 bin lira, en düşük memur maaşı da 2 bin 600 lira olacak. Bunların kaynağı mevcuttur. Bunun için kadrolarımız da hazırdır.” dedi.

Parti olarak yaptıkları çalışmalar ve vaatlerle bir fark ortaya koyduklarını belirten İşçi, . DSP’nin 2002 yılında koalisyon hükümetinde görev yaptığı sırada seçime gidildiğini hatırlattı.

Baraj nedeniyle seçmene 3 veya 4 partiyi işaret ederek, toplumda ‘algı’ denen bir olgu yaratmaya çalışıldığının, bununda hep hüsran yarattığını belirten İşçi, “DSP seçmeni artık bu saçma düşünceyi aşmıştır. DSPliler artık partisine oy verecektir. Biz bunu halkımızda gördük” diyen İşçi, sözlerini şöyle sürdürdü;

“2002 seçimleri, bir sivil darbe girişimidir. DSP’ye darbe yapılmıştır. 2002’de hazırlamış olduğumuz projeleri, bilindiği gibi AKP kendi hükümetlerinde yayımlamış ve kullanmıştır. Burada yapılan tüm yasaları DSP yapmıştır. Bu da belgelidir, Meclis arşivlerinde mevcuttur. 2002’den sonra ekonomide yaşanan iyileşmenin temellerini, DSP’nin projeleri ve çıkardığı kanunlar sağlamıştır”

DSP milletvekili adayları, gün boyu çalışmalarını Aliağa sokaklarında esnaf ziyaretleri, Kapalı Pazaryerinin ardından Çaltılıdere, Hacoömerli, Yenişakran ve diğer mahallelerde sürdürdüler. (Nezehat Avcı)







 
Son Eklenen Haberler