131019098
28 Mart 2024, Perşembe

ANADOLU PARTİSİ ALİAĞA TEŞKİLATI KURULDU

19 Aralık 2014, Cuma 13:43

     


Kısa sure once Emine Ülker Tarhan tarafından kurulan Anadolu Partisi’nin İzmir İl Başkanı Hüsnü Baylav geçtiğimiz Cumartesi günü  ilçe teşkilatının kuruluşuyla ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Aliağa’ya geldi.

Anadolu Partisi’nin şu ana kadar katettiği aşamalar hakkında bilgi veren Baylav, “çok kısa sürede teşkilatlarımızı oluşturduk ve seçime girme yeterliliği için gerekli olan 41 il sayısını fazlasıyla aştık. Örgütlendiğimiz il sayısı 60’ı buldu. Partimize olağanüstü bir ilgi var. İzmir’de de ilçelerimizin çoğunda örgütlenmemizi tamamladık. 7-8 ilçemiz kaldı, onlar da bir hafta içerisinde tamamlanacak.” dedi.

Toplumun her kesiminden ve her siyasi görüşünden partiye katılmak üzere talep geldiğini söyleyen Baylav “İnsanların ihtiyacı yepyepi birşey. Yeni bir parti, yeni bir vizyon. Bu doğrultuda bizim amacımız da herkesi kucaklayabilen bir oluşumu gerçekleştirebilmekti, bunu başardığımızı düşünüyorum. Baraj korkusu olan bir parti değiliz. Biz yüzde 8’leri 10’ları değil, iktidarı hedefleyen bir partiyiz. Şu geçirdiğimiz evrede medyada uygulanmaya çalışılan sansür ve çeşitli karalama kampanyaları da hedefimize ne kadar yakın olduğumuzu, doğru yolda ilerlediğimizi bizlere gösteriyor. Anadolu Partisi Türkiye’nin umut ışığıdır. Bu ışık çok yakında Atatürk ilke ve devrimlerini, cumhuriyet kazanımlarını, ulusal değerlerimizi halkımızın da desteği ile zirveye taşıyacaktır.” şeklinde konuştu.

Aliağa İlçe teşkilatının da tamamlandığını belirten Anadolu Partisi İzmir İl başkanı Hüsnü Baylav “Aliağa bizim için en önemli ilçelerden biri. Burada kadının gücü ve gençliğin dinamizmini öne çıkaran bir teşkilat kurduk. Sayın Nazan Ülkü ve ekibine bu oluşuma verdikleri destek için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Anadolu Partisi Aliağa İlçe başkanlığı görevini üstlenen Nazan Ülkü de “Sayın İl Başkanıma bana göstermiş olduğu güven için teşekkür ederim. Daha önce yerel seçimler döneminde düşünceme ve ideallerime uygun bir siyasi oluşum bulamadığım için meclis üyeliği için bağımsız aday olmuştum. Şimdi doğru adresi bulduğuma inanıyorum. Ülkesi için taşın altına elini koymaya hazır herkesi partimize davet ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Emine Ülker Tarhan’ın da belirttiği gibi ‘siz sandığınız kadar çok, biz de sandığınız kadar az değiliz’ Bunu çok yakında herkese göstereceğiz.” şeklinde konuştu.







 
Son Eklenen Haberler