131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

“BAŞKA TÜRKİYE YOK”

20 Ocak 2020, Pazartesi 07:01

     


İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Cem Özdemir partimizi İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Müsavat Dervişoğlu Türkiye’nin sorunlarında değinerek, “Başka Türkiye yok.” ifadelerini kullandı

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’na ziyaretler yoğun oldu. İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Cem Özdemir İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, İYİ Partili Aliağa Belediye Meclis Üyeleri Sedat Sarı ve Gülten Taşbaş ve partililer de ziyarete katılım gösterdi.

“Sorunların aşılabilmesi için ortak aklın oluşması lazım”

Parti binasına gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak Yavuz Adar konuşmasına başladı. Adar konuşmasında, “İzmir Milletvekilimiz sayın Müsavat Dervişoğlu gurup başkanvekili olduktan sonra partimize bu ilk ziyareti. Daha önce 31 Mart seçimlerinde üç kere şereflendirmişti. Birlikte seçim çalışmaları yapmıştık. Bu ziyaretleri de bize çok büyük umut ve cesaret verdi.” ifadelerini kullandı. İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar’ın ardından İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu konuşmasına başladı. Dervişoğlu, “İlçe başkanlıklarımızı ziyaret ediyoruz. Artık her hafta ilçe ziyareti yapacağız. Programı il teşkilatımız hazırlıyor. Biz de bugünkü program kapsamında Aliağa’dan başlayarak Foça ve Çiğli ilçe teşkilatlarını ziyaret edeceğiz. Hem arkadaşlarımızla hasret gideriyoruz. Hem karşılıklı olarak Türkiye’nin genel meseleleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yaşadığımız yörenin sorunlarıyla ilgili olarak bilgilenerek Ankara’ya dönerek sorunların çözümüne katkı sağlamaya çalışıyoruz. Buraya her geldiğimiz de bizi kendi evimizdeymişiz gibi ağırladıkları için herkese teşekkür ederim. Türkiye’nin önemli sorunları var. Bu sorunların aşılabilmesi içinde bir ortak aklın oluşması lazım. İYİ Parti olarak kurulduğumuz günden beri, hakaret hamaset husumet dilinden uzak sorunları doğru çözümler üretmeye gayret ediyoruz. İlçe teşkilatlarımızdaki üslup neyse parlamentodaki üslupta aynı. Çünkü başka Türkiye yok. Meselelerin doğru analiz edilmesi milletle paylaşılması lazım. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçtiğimiz günden itibaren bazı şeylerin milletten uzun tutulduğuna dair endişelerimiz var.” ifadelerini kullandı. İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun konuşmasının ardından İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Cem Özdemir partiye üye kazandırma çalışmaları hakkında konuşma yaptı. Partililerin üye kazandırmada önemli olduğunu vurgulayan Özdemir, partililerin görevlerinden bahsetti.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler