131019098
26 Nisan 2024, Cuma

DURMAZ, 'BAŞBAKAN İZMİR'DEN OLACAK'

20 Mart 2015, Cuma 10:04

     


CHP Aliağa İlçe Parti Başkanı Durmaz, Kılıçdaroğlu’nun ön seçime İzmir'den girme kararının partinin bölgedeki başarısını arttıracağını belitti.

CHP Aliağa İlçe Parti Başkanı Özcan Durmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun milletvekilliği aday adaylığı için ön seçime İzmir'den girme kararının Cumhuriyet Halk Partisi’nin bölgedeki başarısını arttıracağını belitti.

DURMAZ, “KARAR MİLLETVEKİLİ SAYIMIZI LEHİMİZE DEĞİŞTİRECEK”

7 Haziran'daki Milletvekili Genel Seçimleri yarışına İzmir'den ön seçime girerek katılacak olan Kılıçdaroğlu, İzmir 2. Bölge’de partisinin yapacağı ön seçimde 57. sıra adayı olarak yarışacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Aliağa Parti İlçe Başkanı Özcan Durmaz şunları söyledi: “Biz Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun kararından çok memnun olduk. Bu karar partimizin bölgedeki başarısını arttıracaktır. Genel Başkanımızın 2. Bölge’den seçime girecek olması bir sinerji yaratacak, oylarımızı arttıracaktır. Canla başla çalışacağız. Bu kararın bölgeden çıkacak milletvekili sayısının en az iki tane lehimize değiştireceğini düşünüyoruz. Bölgemizden seçilen bir milletvekilinin başbakan olacak olması da bizi ayrıca mutlu ediyor.”

KOCAOĞLU TEKLİF ETMİŞTİ

21 Şubat'ta İzmir ziyareti sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İzmir'den aday olmanızı istiyoruz. Cumhuriyet’in kalesinden aday olmanızı istiyoruz" demiş Kılıçdaroğlu da, bu çağrıya "İzmir'den aday olmak bizim için şereftir ve onurdur. Elbette bunu yetkili organlarımızla görüşeceğiz" yanıtı vermişti. (Emel Oturak)







 
Son Eklenen Haberler