131019098
29 Mart 2024, Cuma

MURAT TAŞER, ''PROJE VE ÇÖZÜM ÜRETMEK BİZİM İŞİMİZ''

20 Mart 2015, Cuma 09:57

     


Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Murat Taşer, seçim çalışmaları kapsamında Aliağa'yı ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıl İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olan Murat Taşer, Milliyetçi Haraket Partisi (MHP)Aliağa ilçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek 7 Haziran'da gerçekleştirilecek olan genel seçimler için partililerden destek istedi. MHP İlçe Teşkilat binasında konuşan Taşer, İzmir'in tarım, istihdam, enerji, sağlık ve benzeri konularda proje ve çözüm üretme konusunda sıkıntı yaşamayacağının ve yaşatmayacağının altını çizerek gerekli bilgi birikimine sahip olduğunu belirtti. Taşer sözlerini, ''Memleketinin selametinin bu yoldan geçtiğine inanlar olarak, hedefimiz 7 Haziran Genel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidar yapmak'' diyerek noktaladı.

AYDEMİR, ''YERELDE KAZANDIĞIMIZ ZAFERİ, GENELDE DE KAZANACAĞIZ”

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ''2014 yerel seçim öncesi hissettiğim heyecanı 7 Haziran'da yapılacak seçimler için de yaşıyorum. Dileğim o dur ki yerelde kazandığımız zaferi, genelde de kazanacağımıza inancımız tam'' dedi. Aydemir, Murat Taşer'i ellerinden geldiğince destekleyeceklerini ifade ederek, ''Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz'' diye konuştu.

MURAT TAŞER KİMDİR?

Murat Taşer, 1958 yılında İzmir Bornova’da doğdu. İlkokul eğitimini Bornova Kars İlkokulu’nda, lise eğitimini ise Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’nde tamamlayan Murat Taşer, daha sonra Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Uygulamalı Matematik Bölümü’nü bitirdi. Aynı fakülteden matematik-fizik ön lisans diploması da aldı. DYP’nin kuruluş çalışmalarında yer alan Taşer, 3 dönem Bornova İlçe Başkanlığı, 1 dönem de İl Sekreterliği görevlerini üstlendi. 1995 yılında ise MHP İzmir İkinci Bölge ikinci sıra milletvekili adayı gösterildi.

İzmir Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği’ni 80 çiftlik sahibi arkadaşı ile birlikte 1994 yılında kuran Taşer, birliğin başkan yardımcılığını da üstlendi. Birliğin 5 yıl süreyle teşkilatlanma başkanlığını yürüten Murat Taşer, İzmir’e bağlı tüm köylerde besicilere hayvan besleme teknikleri konusunda seminer verdi. Yine aynı yıl 1994'te İZBAK ( Ağır Bakım ve Atölyeler) Genel Müdürlüğü yaptı. İzmir'de EVKA’ların yapımını üstlenen Ege Şehir Planlama Genel Müdürlüğü görevini de üstlenen Taşer, Bornova, Çiğli, Gaziemir’de EVKA 4- EVKA 5- EVKA6- EVKA7 projelerini hayata geçirdi.

İzmir’in en büyük rekreasyon alanı İnciraltı Gençlik Merkezi Rekreasyon Alanı’nın yapımının sorumluluğunu üstlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri olan Metro- Büyük Kanal çalışmalarında da etkin görev aldı. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler